Slide Vill du jobba på Addedo?
Financial Control | Integrerat och automatiserat kassaflöde | Finansiell och regulatorisk rapportering | Koncernredovisning - konsolidering‎ och finansiell rapportering. Treasury funktionen

Vill du jobba på Addedo?

Financial Control | Integrerat och automatiserat kassaflöde | Finansiell och regulatorisk rapportering | Koncernredovisning - konsolidering‎ och finansiell rapportering. Treasury funktionen

Junior Finansiell Applikationskonsult

Låter det lockande att jobba för ett bolag som har ena benet i digitalisering och programvara och det andra benet i ekonomistyrning och kundens verksamhet? Vi söker nu efter dig som är i början av din karriär och insett att du vill jobba som konsult med implementation av nya applikationer och innovativa lösningar. Hos oss får du hjälpa flera av Sverige mest kända företag att bygga lösningar för ekonomi och verksamhetsstyrning.

Välrenommerade, familjära, innovativa och stadigt växande Addedo vill nu stärka sina team i Stockholm och Malmö. Du kommer att utvecklas till att bli en viktig kugge i vår konsultgrupp som ansvarar för att utveckla/implementera planerings och rapporteringslösningar för våra kunder. Ytterst kommer ditt arbete att handla om att hjälpa kunder att fatta bättre beslut, planera och styra sin verksamhet.

Arbetet sker i nära samarbete med kunden där motparter som ekonomichefer, controllers samt affärs- och produktansvariga är involverade.

Inledningsvis får du en utbildning i marknadens bästa verktyg för ekonomisk planering och analys. Därefter kliver du in i en konsultroll där du dagligen jobbar med:
• Kartlägga och tolka kundens behov och översätta dessa till krav på systemlösningar
• Designa och implementera aktuella applikationer hos nya och befintliga kunder
• Underhålla och vidareutveckla lösningar hos existerande kunder

Vad vi erbjuder dig:

• En prestigelös arbetsmiljö präglad av korta beslutsvägar med engagerade och drivna kollegor.
• Jobba med team som fått en rad internationella priser för sitt fina arbete.
• Ett bolag som tar sin roll som arbetsgivare på allvar

Våra värderingar är lagarbete, engagemang, kompetens och balans. Du kommer att ingå i ett team där det tillhör vardagen att dela med sig av sina erfarenheter och tips, samtidigt som man följer upp sina egna kunder delar man med sig i ett givande och tagande som gynnar dig, gruppen och oss som företag.

Om dig

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har en civilingenjörsexamen inom exempelvis datateknik eller industriell ekonomi, alternativt har du en utbildning som systemvetare eller civilekonom med stort intresse för teknik. Som person är du analytisk, nyfiken och utåtriktad.

Placering: Stockholm eller Malmö, Sverige
Anställningsform: Tillsvidare

Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

Om Addedo AB:

Addedo stöttar, utvecklar och utmanar Finance och Business Control funktionen. Det gör vi genom att förbättra processer samt inspirera utveckling av ekonomistyrning, uppföljning och rapportering. Med automatisering och digitalisering lägger vi grunden till konkret värdeskapande. Vi strävar mot att våra kunder skall känna sig trygga, smarta och snabba i sitt arbete.

Addedo Sverige har sen starten för tio år sen vuxit från noll till knappt 120 MSEK i omsättning, cirka 200 aktiva kunder och drygt 50 medarbetare. Vi har etablerat oss som den ledande partnern när det gäller programvarulösningar för ekonomistyrning och koncernrapportering.

Vid ett flertal tillfällen genom åren har vi blivit uppmärksammade som den bästa partner både av IBM och SAP i Sverige men också Europa och globalt.

Meny