We help our clients with system support for running and following up on their business from a financial perspective. It can be anything from reporting to analysis. Our core competences are budgeting, forecasting and group reporting. In these areas we are probably the best in Europe.

 
 

WHO WE ARE

We like what we’re doing, we’re good at it, and we don’t hesitate to share our knowledge. This has given us a good reputation which we take pride in and nurture.

 

PARTNERS

We believe in teamwork and specialising. This is why we readily cooperate with others to achieve the best solutions for our clients.

 

CUSTOMERS

We are invoicing around 100 clients per month in Sweden. As individuals, we have been working together with some of these clients on and off for over 15 years.

WORK AT ADDEDO

 
VALUES
Our values are our identity and our direction. We keep working on realizing and strengthening Teamwork, Dedication, Competence and Balance. Read more about our values.
HISTORY
Read about how frustration and change encouraged us to start Addedo. We wanted to take responsibility and create something new in a situation of uncertainty and frustration. Read more about our history.
WOULD YOU LIKE TO WORK WITH US?
We are always open to good consultants. At Addedo, you are given an opportunity both to become, and to work with, the best people in the business. Read more about how it is to work with us.
 
6224

MEET OUR EMPLOYEES

 

Our employees are our by far most important resource. We work hard on being an attractive employer to ensure we can recruit and keep skilled employees.

Sofia Ohlander
Siffernörd som älskar att grotta in sig i kluriga problem, gärna i Excel. Brinner för att få bryta ner och förklara svåra saker på ett enkelt sätt, då trivs jag som bäst! Bor på Södermalm i Stockholm med man och son.
Sofia OhlanderConsultant, Stockholm
Niklas Idorn
Systemvetare som en gång i tiden också lyckades bli civilekonom. Malmöbo med himmelsblåa fotbollssympatier. Innehar Addedos största kollektion av huvudbeklädnader?
Niklas IdornConsultant, Malmö
Per Salomonsson
Glad teknikvirtuos hos Addedo, bil och matintresserad på hemmaplan, skidåkare i fjällen. Gillar att skruva isär saker, och få ihop dom igen.
Per SalomonssonConsultant, Stockholm
Johan Persson
Hejsan! Jag jobbar som teknikkonsult och har gjort många av alla de Cognos-installationer som våra Addedo-kunder har. Jag är en problemlösare, jag kan inte ge mig utan att hitta lösningen på ett problem. På min fritid så är det mycket läsning, film och långa hundpromenader i Rönningeskogarna som gäller.
Johan PerssonConsultant, Stockhom
Jörgen Svensson
Jag jobbar med koncernredovisning/rapportering sedan 15 år. Gillar glada och nöjda kunder. Familjen med tre barn och en del golf tar större delen av min fritid.
Jörgen SvenssonConsultant, Malmö
Elisabeth André Öhman
Blir glad av att lösa kundernas problem eller lära dem något nytt. Gillar resor och diverse utomhusaktiviteter, samt pratar gärna spanska!
Elisabeth André Öhman Consultant, Stockholm
Christina Lütkeman
Senior Consultant CPM. När jag inte jobbar som konsolideringstant gillar jag att resa.
Christina Lütkeman Consultant, Stockholm
Annelie Boman
Jag är en glad tjej som håller Stockholmskontoret igång.
Annelie BomanOffice Manager, Stockholm
Linda Jacov
Jag är konsulten som gillar snygga lösningar i Controller i allmänhet och importspecifikationer och kassaflöden i synnerhet. Sitter gärna på en sten vid en sjö i en skog.
Linda JacovConsultant, Stockholm
Susan Hartley
Lycka är när kunderna är nöjda! Lycka är att hitta de bästa lösningarna! Lycka är att leta diffar! Lycka är god mat! Lycka är att resa med familjen!
Susan HartleyConsultant, Stockholm
Ola Dahlbäck
Säljare med på gränsen till osunt intresse för Liverpool och Premier League.
Ola DahlbäckSales Manager, Stockholm
Nicolaus Diederichsen
Min inriktning är mot konsolidering och återkommande rapporter. Stortrivs med att arbeta tillsammans med kunder och vårt öppna samarbete mellan oss kollegor på Addedo. Mina intressen rör sig mycket runt sport, framför allt friidrott, och körsång.e.
Nicolaus Diederichsen Consultant, Stockholm
Johannes Westergården
En rejäl uppförsbacke är nåt jag ser fram emot. Men helst bara på min cykel.
Johannes Westergården Consultant Manager, Malmö
Johannes Jonsson
Anglofil Uppsalabo som gillar ETL, körsång, datalager, punsch, snygga rapporter och barockmusik.
Johannes Jonsson Consultant, Stockholm
Johan Berggårdh
På en av dom finaste platserna – Stockholms ytterskärgård – med fullpackad havskajak och goda vänner.
Johan Berggårdh VD, Stockholm
Henrik Ekblad
Har aldrig känt mig ensam på Addedo. Behövs det, så ställer alla upp för alla. Född i Skåne, bor i Stockholm. Har bott i alla Stockholms stadsdelar utom Söder där jag egentligen vill bo. Siffer-nörd som snöat in på systemstöd. Går igång på att få bygga smidiga lösningar för specifika problem.
Henrik Ekblad Consultant, Stockholm
Gunilla Wilkås
Konsult med många års erfarenhet av konsolidering och rapportering. Fritiden ägnar jag åt motion i form av löpning och längdskidåkning eller kopplar av i fantastiska Bohuslän.
Gunilla Wilkås Consultant, Stockholm
Eva-Lotta Sanderup
‘Var dig själv, alla andra är redan tingade’, Oscar Wilde en gång i tiden … På Addedo: konsult, kundansvar & projektledning – På fritiden: familj och allt som hör därtill, extra krydda att få resa med familjen.
Eva-Lotta Sanderup Consultant, Stockholm
Helena Östlund
Det är fantastiskt att få jobba med så kompetenta och hjälpsamma kollegor. Något som är viktigt för mig är också flexibilitet och bra balans mellan jobb och fritid, något jag verkligen får på Addedo!
Helena ÖstlundConsultant, Stockholm
Carlo De Sanctis
Jag gillar att resa, har besökt 25 olika länder på 27 år. Mina viktigaste passioner är också fotboll och matlagning. Jag jobbar mest med koncernredovisning i BPC och AARO. Älskar att bygga och utveckla rapporter och nya lösningar till kunder.
Carlo De Sanctis Consultant, Stockholm
Cecilia Ljung
Hallå, jag jobbar som konsult inom koncernredovisningsområdet med implementation, underhåll och utveckling av diverse olika system. Jag sitter också med i Addedos ledningsgrupp och ansvarar för företagets redovisning och administration.
Cecilia LjungConsultant, Stockholm
Anna Petrén
Hej! Jag arbetar som Applikationskonsult, jag gillar problemlösning, att utveckla och förbättra. Att lära ut och göra någon annan riktigt nöjd ger mig ny energi! Därför är jag på Addedo. Kan inte leva utan musik och matlagning och älskar springa så fort jag kan.
Anna Petrén Consultant, Malmö
Anders Sunesson
Hej! Jag jobbar med koncernredovisning i både Cognos Controller och BPC. Mitt specialområde är integrering mellan konsolideringen och andra system, import och export av data. Jag jobbar också med TM1 och planering och budgetering i BPC. Min fru, jag och mina två döttrar bor i Åkersberga. På vintern åker vi gärna utför och på sommaren försöker jag hinna med att spela golf.
Anders Sunesson Consultant, Stockholm
Cecilia Petersson
Här ser du en konsult som jobbar med allt från projektledning och övergripande system- och processdesign till att knåpa ihop komplexa rapporter. Gillar att springa lååååååångt samt att brygga och dricka öl – är utbildad öldomare!
Cecilia PeterssonConsultant, Stockholm
Christina Peterson
Hej! Jag önskar dig en bra och utvecklande dag med mycket skratt!
Christina PetersonConsultant Manager, Stockholm
Sebastian Sedeki
Civilekonom från Lund som migrerat till Stockholm, den stora byn. Passion för att upptäcka alla världens hörn och länder. Enormt intresse för fotboll och tillhörande statistik. Vi har en bra work-life balance och en härlig gemenskap på kontoret, där även alla hjälps åt.
Sebastian SedekiAccount Manager, Stockholm
Ebba Rosell
Hej! Jag är marknadsansvarig här på Addedo. Ett fantastiskt roligt arbete på ett spännande bolag. Vill du följa med på Addedos resa och få massor av information så är det på LinkedIn det händer.
Ebba RosellMarket Coordinator, Malmö
Ghazaleh Kodkhodaei
Jag trivs jätte bra på Addedo dels för att vi har en bra kommunikation mellan kollegorna vilket också gör att jag också får en bra en bra balans mellan jobbet och vardagslivet.
Ghazaleh Kodkhodaei Sales Coordinator, Stockholm
Beata Svensson
Jag valde Addedo för att variationen i arbetsuppgifterna och möjligheten att hjälpa kunder ger energi. Vi är ett starkt team med hög kompetens, finns alltid någon kollega att fråga om det behövs. På fritiden är jag film- och träningsintresserad, är gärna ute i naturen.
Beata SvenssonConsultant, Malmö
Fatih Dag
Snubbe från Turkiet som älskar att bygga system och skapa lösningar för specifika problem till våra kunder. Om jag inte är på kontoret tränar jag på gymmet eller spelar badminton.
Fatih DagConsultant, Malmö
Kenneth Grönberg
Många av Addedos konsulter har ett förflutet på koncernredovisningsavdelningar, därför förstår vi vilka utmaningar kunderna möter och hur dessa kan lösas.
Kenneth GrönbergConsultant, Malmö
Gustavo Camacho
Utmaningar triggar mig både jobbmässigt och privat. På jobbet är utmaningen att ständigt maximera kundnyttan, ofta genom att tänka utanför invanda mönster.
Gustavo CamachoConsultant, Stockholm
Britt-Louise Asplund
Undrar du något? Jag är här för att hjälpa dig. Tillgänglighet och trygghet är a och o för att supporten ska fungera på bästa sätt.
Britt-Louise AsplundData Center Support Specialist, Stockholm
Sue Hallström
Jag får massa energi när jag träffar våra kunder och mina härliga kollegor på Addedo.
Sue Hallström Consultant, Stockholm
Clas Camnerin
På Addedo får jag arbeta med mycket kompetenta och trevliga kolleger som alltid vill hitta bra lösningar för våra kunder.
Clas CamnerinConsultant Manager, Stockholm
Sara Berglund
Efter att i många år jobbat med redovisning, koncernredovisning och som Controller är det så stimulerande att få jobba som konsult och hjälpa våra kunder med olika uppdrag så som jag själv tidigare har blivit hjälpt. Addedo ger mig möjlighet till detta och är ett företag med viktiga värderingar som gör det möjligt att kombinera ett roligt och intressant jobb med familj och barn.
Sara BerglundConsultant, Stockholm
Anna Evaldsson
Jag är en sport- och friluftsintresserad tjej som gärna lagar mat när jag är ledig. Gillar problemlösning och att hjälpa och lära ut till andra.
Anna EvaldssonConsultant, Stockholm
Anna Maria Bogini
Ekonom med stort intresse för tekniken. Addedo kändes på en gång som en familj. Jag lär mig mycket från mina kollegor. På fritiden vill jag resa så mycket som möjligt!
Anna Maria BoginiConsultant, Stockholm
Harald Hermansson
Jag heter Harald. Jag är född och uppväxt på Värmdö men bor numera i underbara Sibirien i Vasastan. När jag saknar skärgården för mycket vilket jag ofta gör så åker jag tillbaka ut på Värmdö och ut med min lilla motorbåt eller sticker ut och seglar. Tävlingssegling och skidåkning är mina stora fritidsintressen men om någon vill utmana mig i en squashmatch så ställer jag gärna upp, dock hellre än bra.
Harald HermanssonAccount Manager, Stockholm
Petter Karlsson
Jag kommer ursprungligen ifrån Tjörn i Bohuslän men bor sedan fyra år tillbaka med min fru i Stockholm. På min fritid spelar jag bland annat gitarr och sjunger, jag och en kompis spelar på lite olika evenemang som trubadurer.
Petter KarlssonAccount Manager, Stockholm
Veronika Fridén
Göteborgare i exil kanske är det bästa sättet att beskriva situationen. Jag kom till Stockholm för ganska exakt 16 år sedan för att börja studera och blev kvar. Ganska enkelt är det, och ska jag vara helt ärlig är jag inte riktigt säker om jag längre är välkommen tillbaka… Något ni kanske inte visste om mig är att jag 2001 vann Juniorfinnkampen i stavhopp på 3.61….ca ett världsrekord i höjdhopp lägre än Duplantis.
Veronika Fridén Consultant, Stockholm
Alen Borcak
IT-Ekonom från staden Malmö som håller sig kvar inom stadens grindar men som förespråkar att ”tänka utanför boxen”. Tror på konceptet “Rätt krona på rätt plats” & därmed det självklara valet Addedo – som gör det förmodligen bättre än någon annan i branschen. Precis som jag själv & Malmö FF i Allsvenskan.
Alen BorcakAccount Manager, Malmö
Kelly Madill
Jag lever för cykling och längdskidåkning. Jag kör Vasaloppet på mindre än nio timmar och Vätternrundan på under åtta timmar.
Kelly MadillConsultant, Stockholm