Financial Control | Integrerat och automatiserat kassaflöde | Finansiell och regulatorisk rapportering | Koncernredovisning - konsolidering‎ och finansiell rapportering. Treasury funktionen

Addedo Finance Day 2022

Financial Control | Integrerat och automatiserat kassaflöde | Finansiell och regulatorisk rapportering | Koncernredovisning - konsolidering‎ och finansiell rapportering. Treasury funktionen

Addedo Finance Day 2022

Äntligen! Årets stora Group Finance-event är tillbaka efter 3 år och social distansering. Du och dina kollegor är varmt välkomna till Addedo Finance Day 2022. Addedos uppskattade kundträff hålls traditionsenligt på Operaterassen.

Utnyttja möjligheten att erhålla ny kunskap och ta del av andras erfarenheter och lösningar. Låt dig inspireras av såväl användare, controllers samt våra konsulter och partners. Tidigare deltagare brukar associera Addedo Finance Day med skarpa insikter, värdefullt tillfälle att träffa andra med samma utmaningar som jag själv, kul kväll och bra inspiration.

Vid sidan om att ta del av spännande presentationer kommer du också få möjlighet att diskutera frågor med Addedos experter inom Finance och Business Control samt våra partners.

Vi avslutar dagen med middag, drink och dans!

Addedo strävar efter att göra våra kunder trygga, smarta och snabba i sitt arbete.

Nytt för i år är att vi erbjuder en användardag för alla på IBM Cognos Controller. Den hålls samma dag som Addedo Finance Day men på förmiddagen och ersätter IBMs tidigare användardag som hölls i IBMs lokaler i Kista. Du kan välja om du vill delta i både användardag och eftermiddagens Addedo Finance Day.

Mötesplatsen

Två trappor upp från Operakällarens stora entré med magnifik utsikt över Slottet, gamla Riksdagshuset och Stockholms ström möts vi även det här året. Aktiviteterna kring Addedo Finance Day kommer att hållas i och omkring Operaterrassens föreläsningssal Rotundan.

Operaterrassen ligger endast 15 minuters promenad från Centralstationen och närmsta T-banestation är Kungsträdgården.

Program – årets hetaste event den 28 september

Årets stora Group Finance-event är tillbaka efter 3 år och social distansering. Varmt välkomna till Addedo Finance Day 2022 på Operaterassen.
Praktisk information

När: 28 september
Tid: 11.30 – in på kvällen
Var: Operaterrassen

Pris: 3.200 kr inkl lunch och middagsbuffé

Förmiddagen

Förmiddagen ägnar vi åt Cognos Controller – årets användardag som vi från 2021 har fått äran att ta över från IBM. Denna förmiddag är kostnadsfri och vi fokuserar på Cognos Controller användare.

Från lunch till kväll

Från lunch och framåt går vi över i Addedo Finance Day 2022. Vårt program riktar sig både till Business och Finance Control funktionen. Vi har redan nu en fullmatad agenda. Innehållsrika presentationer förbereds från flera av våra kunder och konsulter. Vad sägs om att få spännande insikter från Exeger, AddLife och Skandia. Vi avslutar dagen med en inspirationsföreläsning av Aron Andersson, en av Sveriges mest omtyckta äventyrare, inspiratörer och föreläsare. Sedan traditionsenlig middagsbuffé, barhäng och dans som sträcker sig långt in på kvällen.

Årets föreläsningar har fokus på förändring och anpassning. Missa inte ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter, prata med oss och träffa våra partners. Belöna dina kollegor, unna dig ett event som både är fartfyllt, roligt och inspirerande. Följ planeringen inför dagen med mer detaljerad agenda inom kort på vår hemsida.

Addedo Finance Day 2022

11.30 – 12.00

Kompletterande registrering
12.00 – 13.00Lunch vid Operakällaren
13.00 – 13.15Välkomna – Addedos VD Johan Berggårdh har ordet
13.15 – 14.00”Finance Transformation – Vilka är de viktiga delarna att få på plats och hur får man den att hända i praktiken?” - Matilda Bergström och Peter Lindström, Partners på KPMG Management Consulting
14.00 – 14.15 Tid för mingel
14.15 – 16.15Parallella spår
Sal 1
14.15 – 15.00”Vår resa till en koncerngemensam plattform för integrerad planering och uppföljning” - Skandia med Maria Sandström, Business Controller, Elisabeth Kling, Business Controller och Jakob Järnvall, Financial Controller
15.00 – 15.30Kaffe och mingel
15.30 – 16.15”Utmaningar och möjligheter med förvärvsintensiv verksamhet” Addlife med Sophia Dernulf, Koncernredovisningsansvarig och Christina Morander, Finance Manager
Sal 2
14.15 – 15.00”Från start-up till scale-up – industrialisering av solceller” – Exeger med Veronika Fridén, Accounting Manager och Frida Åkerblom, CFO
15.00 – 15.30Kaffe och mingel
15.30 – 16.15”Disclosure Management med stöd av CDM” - Arjo med Christofer Carlsson, VP Accounting & Tax
16.15 – 16.45Möjlighet till mingel
16.45 – 17.30Gemensam inspiration och avslutning
16.45 – 17.45”Ain´t no mountain high enough” med Aron Andersson
17.45 – 18.00Avslutande ord
18.00Traditionsenlig middagsbuffé, barhäng och dans

Praktisk information

När: 28 september
Tid: 11.30 – in på kvällen
Var: Operaterrassen
Pris: 3.200 kr inkl lunch och middagsbuffé

Anmäl dig

OBS! Anmäl dig till både evenemangen om du vill delta hela dagen!