Automatisera CSRD – 20 mars – Sturehof

Addedo, IBM, Fujitsu och Edsvärd Hållbarhet har nöjet att bjuda in dig till ett inspirerande och livligt event kring automatisering av CSRD. Eventet modereras av Dr. Katarina Gospic, hjärnforskare, en av Sveriges populäraste talare, tidigare ESG-chef för H&M Kontorsfastigheter och nu medgrundare av Edsvärd Hållbarhet.

Lär dig och inspireras av hur automatisering förändrar hela landskapet för hållbarhetsrapportering. Hur gör andra för att samla in data, strukturera, analysera och effektivisera rapporterandet?

Under eftermiddagen får du en kort introduktion på scen och sedan diskutera i två sessioner och kring rundabord tillsammans med andra hållbarhetschefer och nyckelpersoner från Group Finance.

Lyssna till hur andra framgångsrikt mött utmaningar och skapat möjligheter inom branscher som bank och finans, fastighet, retail samt investment/holdingbolag med många portfölj/dotterbolag och hur scope 1,2 &3 hanteras i komplexa leverantörskedjor. Automatisering strömlinjeformar inte bara rapportering utan skapar bättre skalbarhet, träffsäkerhet, spårbarhet och generellt kraftfullare resultat för dina hållbarhetsinitiativ.

Efter eventet kommer du att gå hem fylld med idéer, ett utökat kontaktnät och med en god tanke kring hur du och ditt företag fortsätter med er hållbarhetsresa och hur automatisering skapar mervärde.

Om du inte själv kan närvara, bjud gärna in någon annan från din organisation. Det finns bara ett par platser kvar och att det är först till kvarn som gäller. Eventet riktar sig främst till dig som jobbar med hållbarhet och finans på ett företag som behöver tillämpa CSRD i första vågen.

Schema:

14.00-14.30Introduktion
14.30-15.15Pass 1
15.15-15.40Kaffe och mingel
15.40-16.20Pass 2
16.20-16.30 Sammanfattning av dagen
16.30-17.00AW med lite bubbel

Praktisk Information:

Datum: 20 Mars
När: 14:00-17:00
Var: Sturehof, Stureplan 2, 114 35 Stockholm.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.