Migrera till addedo.Cloud – för säkrare och effektivare drift och support!

Migrera Cognos Controller och Planning Analytics till addedo.Cloud – Addedos populära molntjänst. Med vårt paketerade molnabonnemang får du en bekväm drift, övervakning, årliga uppgraderingar och en sömlös användarhantering.

Gör som nästan 100 nöjda kunder och välj addedo.Cloud som din smarta prenumerationstjänst. Upptäck en ny nivå av flexibilitet, med möjlighet att kontinuerligt anpassa kapaciteten efter ditt företags skiftande behov. Vår framtidssäkrade och uppdaterade lösning gör det enkelt att växa. Nyttja fördelarna med sömlös integration med andra närliggande system. Ta del av bättre dataskydd och återställning med molnbaserade säkerhetskopieringslösningar.

Några andra fördelar:
• 1st och 2nd line support direkt via Addedo – Single Point Of Contact (SPOC tjänst)
•  Hög säkerhet med grundläggande krav på MFA och skyddad servermiljö

Vi valde att uppgradera till ControllerWeb och övergå till addedo.Cloud för närmare två år sedan. Vi är mycket nöjda med den nya lösningen, som har inneburit en betydande förbättring för våra rapportörer och administratörer. Genom att gå från en lokal serverlösning till en molnbaserad lösning har vår servicenivå ökat och säkerheten förbättrats avsevärt. Vi är tacksamma för den support och service vi har fått från Addedo under övergången, som genomfördes smidigt och effektivt.

Tomas
Group Chief Accountant, Dacke Industri
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.