Våra samarbetspartners

Addedo är erkänt kompetenta specialistkonsulter. Vi kan systemstöd för budget, prognos, koncernrapportering och analys. Förmodligen bättre än någon annan. När det gäller programvaror har vi valt att samarbeta med de ledande leverantörerna.

Ledande leverantörer

Alla lösningar har sina för-och nackdelar. Genom att vi samarbetar med marknadens mest välrenommerade leverantörer så kan vi alltid garantera att vi kan erbjuda en lösning som passar vår kunders unika behov och önskemål.

Specialistförmåga

Vi tycker om samarbeten. Vi tror på vår specialistförmåga och på att utveckla den till perfektion. Och vi tror på best-of-breed. Vi ser att fler och fler av våra kunder överger ”one-stop-shop”-konsulter och letar istället specialister med bättre resultat.

Helhetslösningar

Det händer att går vi ihop med andra specialistkonsulter för att för att överbrygga en lucka. Det kan handla om att leverera en helhetslösning inom operationell rapportering och planering tillsammans med någon teknisk specialist på back end-arkitektur för en tredjepartsmiljö.

Vi samarbetar med marknadens ledande och mest välrenommerade leverantörer av programvara. Vi erbjuder helhetslösningar och tror på vår specialistförmåga. ibm cognos / blika solutions

IBM

IBM blir alltid högt rankat när olika analyshus går igenom ett flertal leverantörers erbjudanden.
Företaget har ett tydligt fokus på vad de kallar Business Analytics och är den globalt marknadsledande leverantören av programvara för verksamhetsstyrning, beslutsstöd och planering & budgetering.

Vi har ett nära samarbete med IBM Cognos och många av Addedos medarbetare är certifierade på IBM Cognos programvaror. Tillsammans har vi levererat hundratals lösningar baserade på IBM Cognos produkter till företag i de flesta branscher både i Sverige och utomlands.

Vi samarbetar med marknadens ledande och mest välrenommerade leverantörer av programvara. Vi erbjuder helhetslösningar och tror på vår specialistförmåga.

SAP

SAP satsar stort inom sitt produktområde ”Analytics”. Det gör man framgångsrikt.
Addedo samarbetar med SAP och har kompetens på de lösningar som avser planering och koncernrapportering inom ramen för Analytics. Vi har levererat ett stort antal projekt och har kunder i förvaltningsläge på dessa produkter.

SAP BPC - lösningar för koncernrapportering, budget och prognos, planering och rapportering. S/4HANA Group Reporting - molnbaserad lösning för konsolidering

Adaptive Insights

Adaptive Insights är ledande molnbaserad leverantör på den globala marknaden för systemstöd inom budget/prognos, rapportering/analys och koncernrapportering/konsolidering.
Vi har valt att arbeta tillsammans med Adaptive Insights då allt fler företag efterfrågar molnbaserade lösningar. Till ytterligare skäl hör att Adaptive Insights rankas särskilt högt hos analytikerna när det gäller kundnöjdhet. Samtidigt som Adaptive Insights har flest kunder i världen av alla motsvarande leverantörer.

ExOpen

ExOpen är en marknadsledande svensk leverantör av programvara för rapportering samt budget och prognos. Man vänder sig i första hand till mindre och mellanstora bolag och organisationer.

ExOpen har funnits länge på marknaden och har beprövade lösningar som över 350 kunder i Sverige förlitar sig på. Vi har valt att samarbeta med ExOpen för att lösningarna är användarvänliga och snabba att ta ägarskap över. Det är en viktig princip för oss på Addedo. Dessutom kompletterar ExOpen med sina lösningar på ett bra sätt vårt övriga utbud inom samma område, som vänder sig till något större bolag.

Certent

Certent stärkte sin position som världsledande programvaruleverantör inom narrativ och regulatorisk rapportering genom att förvärva IBM Cognos Disclosure Management (CDM) 2017. Det mångåriga samarbetet med IBM kommer att fortsätta. Hos Certent får lösningen utvecklas med ett annat djup.

Addedo har under manga år stöttat kunder med att automatisera, effektivisera ochsäkerhetsställa både externa och interna återkommande textintensiva rapporter. Det fortsätter vi att göra tillsammans med Certent med vilka vi har ett strategiskt samarbete.

Certent CDM - automatisering av processer inom regulatorisk rapportering och disclosure management

Blika Solutions

Blika Solutions är en ledande svensk leverantör av programvara för att samla in, bearbeta och presentera skatterelaterad och legal bolagsinformation. Detta görs på ett enkelt, strukturerat och sökbart sätt. Många av dom större svenska koncernerna är kunder till Blika Solutions.

Vi samarbetar med marknadens ledande och mest välrenommerade leverantörer av programvara. Vi erbjuder helhetslösningar och tror på vår specialistförmåga.