Stolt nybliven partner till Workiva och vinnare av EMEA Emerging Partner of the Year!

Addedo inledde sitt partnerskap med Workiva i början av 2024. Under vintern har vi utbildat flera av våra seniora konsulter inom plattformen, och de har redan certifierats i två av de tre modulerna – ESG samt corporate reporting/disclosure management. Tack vare deras gedigna erfarenhet från liknande lösningar och projekt har de snabbt kunnat komma i fas med Workiva.

Få av våra tidigare partnerskap har inletts så starkt som vårt samarbete med Workiva. Intresset för Workiva växer tydligt i Sverige och Norge. Många företag har framgångsrikt börjat använda hela eller delar av plattformen. Just nu jobbar vi med ett stort projekt i Norge hos en av de ledande laxodlarna. Fler spännande projekt är på gång.

Johan Berggård
VD, Addedo

Vår höga aktivitetsnivå har uppmärksammats av Workiva. Detta erkännande har nu resulterat i den prestigefyllda utmärkelsen ”EMEA Emerging Partner of the Year”. ”Vi på Addedo är stolta över denna utmärkelse och den motiverar oss ytterligare i vårt fortsatta arbete,” avslutar Sebastian Sedeki, Account Manager på Addedo. Priset delas ut på Amplify i Amsterdam, Workivas årliga stora event för kunder och partners i EMEA.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.