Addedo stärker upp sitt säljteam

Addedo växer sin säljorganisation ytterligare. Efterfrågan på Addedos tjänster är fortsatt stor därför stärker vi upp med ytterligare tre Senior Account Managers. Vi är mycket glada att Petter Karlsson, Harald Hermansson och Alen Borcak väljer att börja hos oss och hälsar alla tre varmt välkomna!

”Det är verkligen spännande att tre så duktiga säljare börjar hos oss samtidigt. Det kommer möjliggöra för oss att inte bara jobba med helt nya kunder, utan även bli bättre på efterbearbetning av befintlig kundbas. Det senare är en del av vår strategiförskjutning mot befintlig kundbas. Addedo vill bli ännu bättre på att vårda och utveckla kundbasen. Våra säljresurser behöver anpassas till dessa ambitioner” säger Ola Dahlbäck, Säljchef på Addedo.

Harald har en gedigen affärsbakgrund från mjukvarubranschen men även telekom inom B2B. Harald var med och byggde upp och ledde flera säljkanaler på Telenor. Senast kommer Harald från Wiraya där han var kommersiellt ansvarig mot telekomsektorn. Harald har även haft strategiska säljroller på Bredbandsbolaget och Mekonomen. Harald är civilekonom med en magisterexamen från Stockholms Universitet.

Petter har arbetat som säljansvarig under flera år inom medicinteknik och han har varit delaktig i uppbyggandet av EKG-koncernen Cardiolex Medical. EKG-koncernen är hans senaste arbetsplats där han arbetade med försäljning av hårdvara, mjukvaru-lösningar och Data Management-lösningar till europeiska kunder. Tidigare arbetade Petter på marknadsavdelningen inom en division av kemikaliekoncernen Akzo Nobel och han har en magisterexamen i företagsekonomi från Handelshögskolan i Göteborg.

Alen kommer närmast från E.ON där han ansvarat för bearbetningen av industriella kunder när det gäller deras satsning mot hållbara transporter. Alen hade ansvar för hela försäljningsprocessen och var med och utvecklade affären till att bli strategisk för kund hos E.ON Sverige. Alen har en kandidatexamen från företagsekonomi med inriktning informationsteknik/affärssystem från Lunds Universitet. Hans erfarenhet från försäljning av tekniskt komplexa lösningar bidrar till hans kundfokus och driv mot affärsnytta.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.