Addedo välkomnar tre nya kollegor

Addedo har fortsatt stor efterfrågan på sina tjänster. Vi är därför mycket glada över att Veronika Fridén, Ola Oredsson och Anna Maria Bigoni väljer att börja jobba tillsammans med oss på Addedo. Alla tre har börjat sin anställning efter sommaren och är fullt engagerade i projekt.

Addedo är ett företag med konsulter som har erkänt mycket hög kompetens och stort engagemang i kundens utmaningar. Vi strävar kontinuerligt efter att bli ännu bättre rådgivare i de frågor som ekonomifunktionen ställs inför, säger Clas Camnerin, konsultchef på Addedo. Veronika, Ola och Anna Maria kommer med sin bredd och med sin djupa erfarenhet från projektledning, Financial Control och affärskonsulting att ytterligare stärka Addedo. Vi tror och hoppas att de ska trivas och utvecklas här, fortsätter Clas.

Veronika har över tio års erfarenhet från linjen. Hon har haft olika controller-roller, bland annat på Astra Zeneca, men främst inom Group Finance på Ericsson. Förutom djup kompetens och erfarenhet inom koncernredovisning har hon också bred erfarenhet kring processer inom Financial Control, dvs från affärssystem till färdig konsoliderad koncern. Veronika är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Hon är även tidigare svensk juniormästarinna i stavhopp.

Ola är en erfaren IT- och managementkonsult som närmast kommer från Precio Fishbone. Han har under sin karriär arbetat nära kunderna i olika systemutvecklingsprojekt i roller såväl som projektledare och verksamhetskonsult. Uppdragen har ofta handlat om att hjälpa kunderna arbeta effektivare och att realisera affärsnytta genom nya digitala lösningar. Han har en bakgrund som utvecklare och har tidigare arbetat på såväl Netcompany i Köpenhamn som Stratiteq i Malmö med utveckling av allt från e-commerce plattformar till beslutsstödssystem. Ola har dubbla examina, dels en civilingenjörsexamen i Teknisk fysik från Lunds Tekniska Högskola och dels en kandidatexamen i företagsekonomi från Lunds Universtitet.

Anna Maria har en bred bakgrund både inom marketing och som controller. Innan Anna Maria valde att flytta från Italien till Sverige arbetade hon som controller på Gucci. Närmast kommer Anna Maria från Italienska ambassadens handelsgren i Stockholm. Anna Maria har en magisterexamen i redovisning och en kandidatexamen i marknadsföring från Universitá Politecnica delle Marche (Italien).

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.