Addedo växer med två nya medarbetare

Vi fortsätter att växa och hälsar våra nya konsulter, Kelly Madill och Anna Evaldsson, varmt välkomna i gänget. Våra nya kollegor kommer att verka från Addedos kontor i Stockholm.

Kelly Madill kommer närmast från Sogeti AB där han arbetade med test och förvaltning av produkter som JD Edwards, Cognos BI och IBM Cognos Controller. Han har en djup teknisk kompetens med 14 år på Cognos Controllers utvecklingslabb. Där har han bland annat haft ledande roller inom kvalitet och test. Hos oss kommer Kelly att arbeta med rapportering, planering och analys med fokus på integrationslösningar.

Jag ser verkligen fram emot att jobba som konsult på Addedo och i synnerhet med integration, säger Kelly Madill.

Kelly lever för cykel och längdåkning. Han kör Vasaloppet på mindre än nio timmar och Vätternrundan på under åtta.

Anna Evaldsson har en bakgrund som projektledare och förvaltningsledare på Sigma IT Consulting. Hon har en civilingenjörsexamen i medieteknik från KTH i bagaget som medför en bra kombination mellan teknik, kommunikation och estetik. Även Anna har en aktiv fritid med bland annat fotboll och nu cykling med sikte på Tjejvättern.

”Det skall bli mycket roligt få arbeta med Anna och Kelly. Båda kommer in med spännande och efterfrågade kompetenser. Fler och fler bolag vänder sig till Addedo för våra tjänster. Vi letar därför efter fler framtida kollegor, berättar Johan Berggårdh, VD på Addedo.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Klicka här för att ansöka.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.