Afternoon tea – seminarium 23 november

Vi har länge funderat kring hur vi kan hjälpa våra kunder att underlätta arbetet i årsredovisningsprocessen, både för koncernen och för dotterbolagen. Nu är vi stolta att äntligen kunna presentera vår lösning för detta, kallad addedo.AnnualReport.

Addedo.AnnualReport är en webapplikation som är helintegrerad med Cognos Controller.

Denna gör det möjligt att automatisera och effektivisera processen kring att tillverka årsredovisningar. Du hämtar räkningar och noter per automatik från Cognos Controller och kan sedan arbeta med mallar för dina dotterbolag, underkoncerner och toppkoncernen. Du hämtar upp en mall, anger vilket bolag du vill arbeta med och sen hämtas data direkt från Cognos Controller. Därefter färdigställer du årsredovisningen genom att uppdatera förvaltningsberättelsen. Utskrift sker till Word, PDF och HTML.

Blev du nyfiken?

Anmäl dig till vårt afternoon-tee seminarium där vi börjar med lite mingel kring lite scones.
Vid 15.30 startar vi en generell demo med exempel från en våra kunder för att avsluta med en frågestund för de som vill.

Varmt Välkommen!

Addedo.AnnualReport gör det möjligt att automatisera processen kring att tillverka årsredovisningar. Helintegrerad med Cognos Controller.

Praktisk information

När: 23 november
Tid: Kl. 15.00 – 16.30
Var: Addedos kontor, Torsgatan 13

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.