Slide Vill du jobba på Addedo?
Financial Control | Integrerat och automatiserat kassaflöde | Finansiell och regulatorisk rapportering | Koncernredovisning - konsolidering‎ och finansiell rapportering. Treasury funktionen

Vi söker en Account Manager

Financial Control | Integrerat och automatiserat kassaflöde | Finansiell och regulatorisk rapportering | Koncernredovisning - konsolidering‎ och finansiell rapportering. Treasury funktionen

Account Manager

Addedo har ena benet i digitalisering och programvara och det andra benet i ekonomistyrning och kundens verksamhet. Vår styrka består i att vi på djupet förstår kundens förutsättningar och utmaningar och utifrån dem kan leda kunden mot ökad automatisering och insikt.

Addedo har alltid varit säljfokuserat och dokumenterat duktiga både på programvaru- och konsultförsäljning. Vi letar upp och identifierar alla affärsmöjligheter själva och driver sedan dessa hela vägen in i mål. I vissa fall tar vi stöd av programvaruleverantörerna. Som säljare hos oss är man alltid uppbackad av internt presales-stöd i form av experter på programvaran.
Programvaran vi säljer stöttar och automatiserar processer som har att göra med ekonomi och verksamhetsstyrning. Specifikt handlar det om koncernrapportering, budget, prognos, analys, finansiell och regulatorisk rapportering.

Tjänsten:

För att kunna erbjuda fler kunder våra smarta lösningar söker vi nu ytterligare en Account Manager med placering på vårt kontor i hjärtat av Stockholm.

Som Account Manager hos oss jobbar du med försäljning av programvara och konsulttjänster. Vi är återförsäljare av världsledande lösningar för finansiell rapportering, planering och analys. De vi återförsäljer åt är IBM Cognos, Aaro, Workday Adaptive, Certent och Amana. Detta i kombination med vår kompetenta konsultorganisation gör oss till en naturlig partner för både små och stora företag som är i behov av bättre beslutsstöd. Din kontaktyta hos kunden är vanligtvis på CXO-nivå såsom CFO, Head of Tax , Head of Business eller Financial Control och Treasury.

Du jobbar både med nykundsbearbetning och med utveckling och ansvar för befintliga kunder. Ditt ansvar är att driva säljprocessen från initial kontakt till avslut. Självfallet är du uppbackad av våra konsulter som har lång erfarenhet av ekonomi- och verksamhetsstyrning.

Dina arbetsuppgifter:

• Identifiera och uppvakta nya potentiella kunder genom nätverkande, rekommendationer, omvärldsanalys och andra aktiviteter
• Boka möten med kunder och prospekts
• Kartlägga och identifiera behov hos kunden
• Tillsammans med kollegor från konsultorganisationen ta fram och demonstrera lämpliga lösningar
• Offert- och kontraktsskrivning
• Överlämning till konsultorganisationen för implementation

Hos oss ingår du i ett prestigelöst och kundorienterat team och du jobbar i en organisation med korta beslutsvägar och engagerade kollegor.

Om dig:

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av lösningsorienterad försäljning inom B2B-området. En bakgrund från försäljning av ERP-system eller liknande är meriterande. Det är viktigt är att du har en förståelse för ekonomi och ekonomisk analys för att kunna identifiera behov hos kunden och skapa affärsnytta. En akademisk examen inom ekonomi är meriterande. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

Du är drivande som person har en god förmåga att identifiera nya affärsmöjligheter samt att skapa nya relationer. Du är bekväm med att diskutera med beslutsfattare och du brinner för att skapa värde för dina kunder.

Vår ambition är att skapa en miljö där våra medarbetare verkligen har möjlighet att växa och utvecklas som individer. Våra värderingar är lagarbete, engagemang, kompetens och balans. Du kommer att ingå i ett team där det tillhör vardagen att dela med sig av sina erfarenheter och tips, samtidigt som man följer upp sina egna kunder delar man med sig i ett givande och tagande som gynnar dig, gruppen och oss som företag.

Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.

För rätt person erbjuder vi attraktiva villkor och en kombination av fast och rörlig ersättning.

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

Placering: Stockholm
Anställningsform: Tillsvidare

Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

Om Addedo AB:

Addedo stöttar, utvecklar och utmanar Finance och Business Control funktionen. Det gör vi genom att förbättra processer samt inspirera utveckling av ekonomistyrning, uppföljning och rapportering. Med automatisering och digitalisering lägger vi grunden till konkret värdeskapande. Vi strävar mot att våra kunder skall känna sig trygga, smarta och snabba i sitt arbete.

Addedo Sverige har sen starten för tio år sen vuxit från noll till knappt 120 MSEK i omsättning, cirka 200 aktiva kunder och drygt 50 medarbetare. Vi har etablerat oss som den ledande partnern när det gäller programvarulösningar för ekonomistyrning och koncernrapportering.

Vid ett flertal tillfällen genom åren har vi blivit uppmärksammade som den bästa partner både av IBM och SAP i Sverige men också Europa och globalt.

Meny