Lunchwebinar – Underlätta produktionen av årsredovisningar med addedo.AnnualReport

23 mars, 12:15-13:00

Vi på Addedo har länge funderat kring hur vi kan hjälpa våra kunder att underlätta arbetet i årsredovisningsprocessen, både för koncernen och för dotterbolagen. För att stötta våra kunder i denna process så har vi utvecklat lösningen addedo.AnnualReport.

Addedo.AnnualReport är en webapplikation som är helintegrerad med Cognos Controller och gör det möjligt att automatisera och effektivisera processen kring att tillverka årsredovisningar.

Du hämtar räkningar och noter per automatik från Cognos Controller och kan sedan arbeta med mallar för dina dotterbolag, underkoncerner och toppkoncernen. Du hämtar upp en mall, anger vilket bolag du vill arbeta med och sen hämtas data direkt från Cognos Controller. Därefter färdigställer du årsredovisningen genom att uppdatera förvaltningsberättelsen. Utskrift sker till Word, PDF och HTML.

Låter detta smidigt och blev du nyfiken?

Anmäl dig till vårt lunchwebinar där vi kommer att berätta mer om och demonstrera lösningen samt visa exempel från en av våra kunder. Självklart kommer det även att finnas möjlighet att ställa frågor.

Varmt Välkommen att delta!

Praktisk information

När: 23 mars
Tid: Kl. 12:15-13:00
Var: Teams Live – länk skickas i början av veckan som webinaret är.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.