Effektivisera dina bokslut och ditt koncernbokslut!

Kom till våra lokaler på Torsgatan 13 (7tr) för att bli inspirerad av ett par automatiseringsstjärnor. Vi visar lösningar för automatisering av bokslut. Lösningarna funkar ute hos dina dotterbolag men även i och kring koncernbokslutet och systemet.

Vi serverar frukost från 08.00 och börjar presentationerna 08.30.

Först ut är Anders Lundberg, Senior Utvecklare, Addedo, som visar vår lösning Addedo.Robot. Vårt team har sett över ett antal processer i koncernrapporteringen som har stort manuellt inslag. De flesta av dessa processer har vi automatiserat via Addedo.Robot. Kom till oss så visar vi några av dessa och hur det skulle fungera att automatisera dom. Denna lösning har fått stor uppmärksamhet och många av våra kunder är mycket intresserade. Har du inte sett den är det hög tid. Har du redan gjort det kan det vara läge att göra det igen för en uppdatering. Nu har vi även priser klara och våra första leveranser är på gång.

Sen följer Rebecca Fransson-Scherer (Pre-Sales) och Emily Rydén (Senior Sales Executive) från Trintech som går igenom Adra Suiten.

De kommer att fokusera på praktiska tips och visa hur bokslutsprocessen genomförs på ett automatiserat sätt med en reducerad risk och ökad effektivitet. I den cloudbaserade Adra plattformen definieras en gemensam process och skapas en transparens för alla inblandande.

Du kommer få se hur Adra Suiten kan hjälpa dig att:
• Automatisera processer och rutiner.
• Säkerställa roller och ansvar.
• Standardisera rutiner och interna kontroller
• Eliminera användandet av kalkylblad
• Implementera en process för ständig förbättring.
• Underlätta arbetet med revisorerna

Varmt välkommen!

Praktisk Information:

Datum: 13 juni
Tid: kl. 08.00 – 10.00
Var: Addedos kontor i Stockholm, Torsgatan 13 (7tr)

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.