Frukostträff – Addedos koncernredovisningsnätverk (tema Boliden & CSRD) 29 november

Nu är det dags för en av höstens höjdpunkter för oss alla som jobbar med koncernredovisning. En frukostträff med inspirerande talare och en chans till nätverkande med fantastiska kollegor.

Hållbarhet har vi pratat om tidigare men nu går vi från teorin till praktiken genom att lyssna på hur Boliden arbetar med sin hållbarhet och hur de konkret förbereder sig inför CSRD.

Vem har ansvaret egentligen, hållbarhet eller finans? Hur ser samarbetet ut? Åsa Jackson som är Bolidens hållbarhetschef kommer tillsammans med Sara Springman som ansvarar för Bolidens hållbarhetsrapportering, berätta om hur de arbetar fram process och organisation inför kommande krav.

Vi kommer denna gång att börja med själva frukosten kl 08.00 precis som vi brukar. Då låter vi er få lite mer tid för mingel som start när volymen brukar vara som högst i lokalen.

Klockan 09.00 startar sedan Boliden sin halvtimmes långa presentation. Därefter får ni ytterligare en chans för en extra kopp kaffe och avslutande mingel kring öppna frågor som troligtvis Boliden väcker hos er.

Du är varmt välkommen och får självklart gärna ta med dig en eller flera kollegor!

Praktisk Information:

Dag: 29 november
Tid: 08:00 – 10:00
Plats: Citykonferensen, Ingenjörshuset, Malmskillnadsgatan 46, 111 57 Stockholm

Vid 08:00 öppnar vi upp för registrering och frukost. Presentationen börjar vid 09:00 och vi avslutar sedan träffen senast 10:00.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.