Hands-on med Adaptive Insights planeringsverktyg

Att ett mjukvaruföretag håller en demo av sitt system tillhör inte ovanligheterna. Mindre vanligt är att deltagarna själva får prova på hur det är att jobba i systemet. Men det var precis vad som skedde häromdagen, när Addedo tillsammans med sin partner och systemleverantör Adaptive Insights bjöd in till ett seminarium. Målgruppen var Business Controllers och andra planeringsansvariga i bolag som går i tankar på att uppgradera sitt budget- och planeringsverktyg. Efter en inledande demo av verktyget fick deltagarna logga in i varsin kopia av ett testsystem, där man bl.a. fick prova på att sätta upp en företagsstruktur, importera data och bygga en rapport.

”Vi ville med detta visa på hur snabbt man kan komma igång med Adaptive Insights och ge deltagarna en konkret känsla av hur det är att arbeta i verktyget”, säger Cecilia Petersson, Konsult på Addedo.

Adaptive Insights har också fått ett antal utmärkelser för sina produkter från analysbolag som t.ex. Gartner, bl.a. för sin användarvänlighet.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.