På Addedo har vi som tradition att i samband med julen stötta en hjälporganisation. Alla medarbetare får ge förslag på olika hjälporganisationer där vi sedan gemensamt röstar fram vart vi vill skänka en del av intäkten för varje fakturerad timme under året.

I år skänker vi en gåva till Blågula Bilen för att stödja deras arbete att hjälpa Ukraina. Organisationen köper gamla lastbilar, sätter dem i bra skick, fyller dem med utrustning och förnödenheter, och skänker till Ukraina. Syftet med Blågula Bilen är att förse Ukraina med lastbilar, skyddsutrustning, teknik och förnödenheter som är direkt efterfrågade av de ukrainska mottagande organisationerna.

Lastbilar är en enorm bristvara i Ukraina. Det är ofta bristen på lastbilar som är flaskhalsen i distribution av utrustning till soldater samt mat, mediciner, och förnödenheter till civilbefolkningen i de drabbade områdena. Blågula Bilen levererar lastbilar som används i logistikkedjan för att försvara Ukraina mot den brutala ryska invasionen.

Ta reda på mer och se hur du kan bidra på blagulabilen.se

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.