Inbjudan: åter dags för nätverksträff för oss alla som jobbar med koncernredovisning

Nu är det äntligen dags att börja planera för nästa frukost med inspiration och nätverk. Den här gången kommer Lars Rudbäck, en av Addedos underkonsulter, att starta mötet med idéer kring temat ”Var drar man gränsen mellan konsolideringssystem och andra operativa uppföljningssystem?” Lars Rudbäck har en lång och gedigen bakgrund inom ekonomi där han bl.a. varit verksam som Group Controller/Group Chief Accountant på Securitas och partner på Capacent. Lars har också varit Head of Advisory på Meritmind.

Precis som vid tidigare möten börjar vi med att samlas till ovanstående presentation som troligtvis kommer att starta tankar och idéer hos oss alla. Därefter styr vi alla själva över den fortsatta diskussionen vid respektive bord.

Du är återigen varmt välkommen och får självklart gärna ta med dig en eller flera kollegor!

Är du själv villig och intresserad av att dela med dig av något? Har ni haft utmaningar som du tror att andra kan lära eller inspireras av? Eller är det något som du gärna skulle vilja höra mer om?
Kontakta i så fall gärna Christina Peterson (0766-450716).

Nu är det äntligen dags att börja planera för nästa frukost med inspiration och nätverk för oss alla som jobbar med koncernredovisning.

Det här behöver du veta:

Datum: 28 november
Tid: 07:30-09:30
Var: Citykonferensen, Ingenjörshuset, Stockholm
Vid 07:30 öppnar vi upp för registrering och frukost. Vi avslutar sedan mötet senast 09:30.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.