Inspirationsfrukost 28 maj – lär mer om disclosure management hos Hexagon

Nu vänder vi oss till dig som är intresserad av att effektivisera och automatisera produktionen av texttunga rapporter och då framförallt kvartals- och årsredovisningen. Det som ibland refereras till som disclosure management.

Välkommen till oss på Addedo för att ta del av Hexagons erfarenheter gällande deras implementation av CDM (systemstöd för disclosure management)! Innan presentationen bjuder vi på frukost. Har du inte möjlighet att vara med på plats kan du se presentationen via webblänk.

Adam Rådås, Group Reporting System Controller och Charlotte Anderberg, Head of Group Financial Reporting, representerar Hexagon. Dom kommer att leda seminariet och berätta om sina erfarenheter och sitt resultat. Vi kommer få ta del av hur de upplevde projektet men också hur de ser på nyttan och värdet av CDM för Hexagon framöver.

Hittills kör de sina kvartalsrapporter via CDM men planen är att få in årsredovisningen i lösningen så snart det är möjligt.

Nicolaus Diederichsen, CDM-specialist på Addedo, kommer avslutningsvis också att kort berätta om möjligheten till stöd för XBRL i samband med kommande krav från ESMA när det gäller digital årsredovisning för noterade bolag.

Du och dina kollegor är varmt välkomna!

Praktisk information

När: Tisdagen den 28 maj
Tid: Mellan kl. 07:30-09:00
Var: Scandic Grand Central eller via webblänk

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.