Många av våra kunder uppskattar oss och våra konsulter för vår kompetens och närhet. Nu vill vi erbjuda detta i ett personligt och tillgängligt format. Kom till vårt kontor på Torsgatan 13 den 19 december kl 15.00 och passa på att träffa några av våra mest erfarna konsulter för att ställa frågor om och kring Cognos Controller.

Se detta som en spontan verkstad för dig som är användare av Cognos Controller. Vi bjuder på glögg, något litet att äta och julstämning i samband med frågestunden. Passa på att få svar på det du eventuellt går och funderar på kring systemet. Det kan vara vad som helst. Alla frågor är välkomna, till exempel:

• Hur lägger jag till nya konton i förvärvsregistret?
• Hur ser en bra årsrutin ut för att säkerställa att jag inte får med mig IB-diffar till nästa år?
• Kan jag börja använda internvinst i lager i Cognos Controller? Hur fungerar det?
• Hur gör jag om jag skulle vilja börja följa upp min resultaträkning på produktgrupp?
• Vad kan jag använda UDBR User Define Business Rules till?
• Vad måste jag tänka på om skulle vilja ha en proformastruktur i Cognos Controller?
• Vilka standardrapporter är bäst att använda vid avstämning av en period?
• Hur kan man ta reda på vilka bolag som rapporterat på ett speciellt konto?
• Hur fungerar egentligen rapporten ”Acquisition Calculations”? Vilken information kan jag få ut här?
• Osv, osv, osv

Vi vill ha ditt svar om du kommer senast 14e december.

Varmt välkommen!

Praktisk Information:

När: 19 december
Tid: kl 15.00-16.00
Var: Addedos kontor på Torsgatan 13, 7 trappor
     

    Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.