Koncernredovisningsnätverk i Stockholm

Kom och nätverka och vinn nya erfarenheter och insikter!

Tiden går fort. Vid förra nätverksträffen för koncernredovisare bestämde vi gemensamt att 15:e maj var ett bra datum för att träffas igen. Nu är det snart dags.

Första punkten på agendan rör dom nya kraven på digital koncern- och årsredovisning. ESMA (European Securities and Markets Authority) har formulerat ett obligatorium för noterade bolag att lämna in årsredovisningen i ett enhetligt elektroniskt format (ESEF) för räkenskapsår som inleds 2020 eller senare. I Sverige är det Finansinspektionen som kommer att ta emot den digitala årsredovisningen. Karl Hansell, projektledare från Finansinspektionen kommer att starta dagens nätverk med att kort berätta om detta och hur man kan börja förbereda sig.

Andra punkten på agendan styr ni själva över runt ert bord. Hur gick den första IFRS 16-rapporteringen? Blev det huvudutmaningen i årsbokslutet, och gick det som planerat? Vad har ni för övrigt för utmaningar för tillfället, kan någon runt bordet vara bollplank? Passa på att träffa och prata med kollegor i samma bransch. Vi hoppas också att du igen går från mötet med en massa inspiration.

Du är så välkommen!

ESMA har formulerat ett obligatorium för noterade bolag att lämna in årsredovisningen i ett enhetligt elektroniskt format (ESEF)

Praktiskt information:

När: 15 maj
Start: 07.30 för registrering och frukost, vi avslutar vid 09.30
Var: Citykonferensen, Ingenjörshuset, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.