ESEF-anpassad digital rapportering, lätt och smidigt. Låt dig inspireras på vårt kostnadsfria webinar 18 november!

Vårt mål på Addedo är att göra hela ESEF-resan så smidig, felfri och lätt som möjligt för dig. Därför erbjuder vi Amana XBRL-Tagger, en XBRL certifierad plug-and-play lösning.

Oavsett vilket filformat du har så säkerställer Amana XBRL-Tagger en godkänd ESEF årsredovisning i XBRL format.

Den fristående XBRL-taggern kan identifiera årsredovisningen i Word, PDF, HTML och InDesign format samt hantera alla taxonomier. Med en kortare utbildning är du redo att möta ESEF kraven. XBRL-taggern är även integrerad inom SmartNotes, en Disclosure management-lösning. Där får du, förutom taggningen, ett helhetsgrepp om automatisering av årsredovisningsprocessen. Från integration mot försystem till den slutgiltiga produkten, i XHTML-format men även som trycksak.

Hitta stöd hos riktiga ESEF experter! Addedo kan koncernredovisning, IFRS, taxonomin och har omfattande projekterfarenhet av ESEF.

Varmt välkommen till lunchwebinar 18 november där vi kommer att visa hur du med enkelhet kommer att möta kommande ESEF krav.

ESEF-anpassad digital rapportering lätt och smidigt. Hitta stöd hos riktiga ESEF experter! Addedo kan koncernredovisning, IFRS och taxonomin.

Praktisk information

När: 18 november
Tid: Kl. 12.15-13.00
Var: Teams länk kommer inom kort

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.