Nätverksfrukost för koncernredovisare 9 november med fokus på ESGs påverkan för Group Finance

Nu är det äntligen dags för nästa frukost med inspiration och nätverk för oss som jobbar med koncernredovisning. Den här gången kommer Jillian Kern från Climate Change Counsel och Olivia Lannegren från Addtech att starta mötet med idéer kring temat ”Vad Group Finance bör veta om ESG”.

Jillian är advokat och delägare i en internationell byrå och med miljö och energifrågor som specialistämne, rådgör hon om utveckling och implementation av ESG och hållbarhetsfrågor. Just nu är Jillian på sabbatsår och arbetar som Sustainability and Compliance Advisor på Climate Change Counsel. Hållbarhet är på agendan som vi alla vet men hur kommer det att beröra er som arbetar med koncernredovisning? Det kommer vi att försöka beröra med ämnen som:

• Vad är ESG egentligen?
• Rapportering: Vad blir Group Finance roll och när?
• Förväntningar: Vad kommer troligen CFO och IR att förvänta sig från organisationen?
• Trender och best practise

Sedan kommer Olivia Lannegren, Sustainability Specialist från Addtech att prata om hur dom jobbar med mycket data som samlas in i sitt konsolideringssystem och även hur samarbetet mellan hållbarhet och Group Finance går till.

Precis som vid tidigare möten börjar vi med att samlas till ovanstående presentation som troligtvis kommer att starta tankar och idéer hos oss alla. Därefter styr vi alla själva över den fortsatta diskussionen vid respektive bord.

Du är återigen varmt välkommen och får självklart gärna ta med dig en eller flera kollegor!

Praktisk information

När: 9 november
Tid: Kl. 08:00 – 10:00
Var: Citykonferensen, Ingenjörshuset,
Malmskillnadsgatan 46, 111 57 Stockholm

Vid 08:00 öppnar vi upp för frukost och mingel innan vi lyssnar på Jillian.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.