Nätverksträff för koncernredovisare

Nu är det dags igen för vårens nätverk för oss koncernredovisare! Som vanligt bjuder vi på frukost och en möjlighet att träffa andra i samma arbetssituation som du själv.

Vi har hittills haft lite mer konkreta och hårda ämnen som tema, den här gången vill vi bjuda på ett lite mjukare dito.

Du gör kanske presentationer i ledningsgrupper eller på styrelsemöten. Ibland samlar du dina rapportörer för att gå igenom förändrade processer eller rapporteringsinnehåll. Kanske ska du rent privat hålla ett tal snart? Alla håller vi presentationer i någon form för något syfte. Ibland fysiskt, ibland digitalt. Vi tänkte inspirera dig i presentations och retorikväg.

Under den här frukosten kommer du att få en presentation som handlar om just detta, hur man presenterar på bästa sätt i några olika situationer. Aida Ekberg, en av Addedos senast anställda konsulter har ett förflutet som föreläsare med stor erfarenhet i detta spännande ämne och kommer att dela med sig av sina tips och idéer.

Vi kommer som tidigare att börja med själva frukosten från kl 08.00 och sedan ge plats för mingel som start när volymen brukar vara som högst i lokalen.

Cirka 08:45 startar sedan Aida sin halvtimmeslånga presentation. Självklart ges därefter möjlighet att stanna ytterligare en stund över en kopp kaffe om ni så önskar.

Du är varmt välkommen och får självklart gärna ta med dig en eller flera kollegor.

Praktisk Information:

Datum: 23 maj
När: kl. 08:00 – 10:00
Var: Citykonferensen, Ingenjörshuset, Malmskillnadsgatan 46, 111 57 Stockholm

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.