Nätverksträff i Malmö den 24 maj

Nu är det dags för vår nätverksträff igen. Denna gång är det den 24 maj som gäller. Som vanligt är det en fullspäckad agenda som förhoppningsvis bjuder på nya insikter och erfarenheter.

Första punkten på agendan rör IFRS 16. Hur gick den första IFRS 16-rapporteringen? Blev det huvudutmaningen i årsbokslutet, och gick det som planerat?

Vi fortsätter sen med att berätta om IBMs Partner Advisory Board. IBM håller detta en gång om året där IBMs Product Management berättar om deras vision, planer och tankar med Cognos Controller. Johannes Westergården kommer att berätta vad som sas på det mötet men även visa er Cognos Controller Web 10.4 som IBM lanserade i slutet av förra året.

Förmiddagens sista punkt handlar om Addedos innovationsråd. Tanken med innovationsrådet är att på ett strukturerat sätt försöka fånga upp utmaningar som våra kunder har och sen försöka skapa lösningar inom ramen Cognos produkter. Anna Petrén och Kenneth Grönberg berättar om vårt nya initiativ men också idéer på framtida lösningar där de vill ha era synpunkter.

Vi rundar i vanlig ordning av med gruppdiskussion. Vad har ni för utmaningar för tillfället, kan någon runt bordet vara bollplank? Passa på att träffa och prata med kollegor i samma bransch.

Praktiskt information:

Tid: 08:00-13:00 (vi bjuder på frukost och lunch)
När: Fredagen den 24 maj
Var: Hos oss i Malmö på Stortorget 3

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.