Nätverksträff X2

I fredags, 30 november, träffades Addedos Planning Analytics/TM1-nätverk i Stockholm. Vid den välbesökta träffen berättade Rickard Näsman från Ålandsbanken om deras TM1-lösning, resan dit och planerna framåt. Ålandsbanken har kommit väldigt långt i sin vision kring One Finance och TM1-lösningen är en mycket viktig komponent i det arbetet. En presentation som gav mycket inspiration och idéer.

SARA FORNELIUS, HEXAGON
Dessutom presenterades hur man kan arbeta med FAP i IBM Planning Analytics samt vad som är på gång i kommande versioner av IBM Planning Analytics. Är du intresserad av att delta vid nästa Planning Analytics/TM1-nätverksträff? Hör av dig till clas.camnerin@addedo.com.

Den 22 november anordnade vi den andra nätverksträffen för koncernrapportering/redovisning. Sara Fornelius, Redovisningsspecialist på Hexagon, presenterade om IFRS 16 – ett onödigt ont eller finns det fördelar. Efter en spännande och inspirerande presentation skapades det gruppdiskussioner mellan deltagarna. Diskussioner om koncernrapportering som gav tankar, idéer och råd.

Idag driver vi nätverk i Malmö och Stockholm inom olika fokusområden, bla. Controller-nätverk, Planning Analytics-nätverk och Koncernrapporterings-nätverk. Är du också intresserad av något av våra nätverk eller önskar mer information är du välkommen att höra av dig till ebba.rosell@addedo.com. Träffa likasinnade och få med dig nya tankar och idéer kring utmaningar och möjligheter. Ett forum att skapa nya kontakter utanför den egna organisationen som bjuder på erfarenhetsutbyte, inspiration och kunskap.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.