Investor implementerade Insight Software CDM med hjälp av Addedo och drog ner tiden för framtagandet av sin kvartalsrapport med 90%
Kund:Investor
Tjänst:Disclosure Management
Programvara:Insightsoftware CDM
Länk:

www.investorab.com

För att ta del av fallstudien, vänligen ange företagsnamn och e-post.
   

  För att ta del av fallstudien, vänligen ange företagsnamn och e-post.
    

   Projektbeskrivning

   Investor producerade tidigare sina kvartalsrapporter i MS Word för texter och man klistrade in diagram och tabeller från MS Excel. Detta sätt att jobba tog tid. Till slut hade man kommit till vägs ände med det manuella arbetet och man bestämde sig 2020 för att automatisera och säkra processen genom att investera i och implementera Insightsoftwares CDM med hjälp av Addedo. I oktober 2020 hade man lösningen på plats.

   Förbättrad process

   Men lösningen på plats automatiserar man nu uppdatering av data, både i tabeller och texter, minimerar manuella avstämningar. Detta förkortar arbetet med rapporten väsentligt. Samtidigt som man sparar mycket tid har arbetet blivit säkrare. Man har eliminerat en hel del av utrymmet för felkällor.

   Investor berättar hur man drog ner tiden för framtagandet av sin kvartalsrapport med 90% med hjälp av Insightsoftware CDM

   Ta del av inspelning från vårt frukostseminarium med Investor.

   Om Investor

   Investor, som bildades av familjen Wallenberg 1916, är en ägare av högkvalitativa globala företag och har ett långsiktigt investeringsperspektiv. Genom styrelserepresentation, industriell erfarenhet, sitt nätverk och finansiella styrka, arbetar Investor för att deras företag ska prestera bättre än sina konkurrenter och nå sin fulla potential. Investor skapar värde för människor och samhället i stort genom att bygga starka och hållbara företag.