Premiär för Addedo Finance Day

Imorgon intar Addedo Operaterrassen då det är premiär för vårt första Addedo Finance Day. Ekonomi och finansfunktionen har mycket att leva upp till idag. Hårda krav utifrån. Men också höga interna förväntningar på sig som proaktiv affärspartner. Och kraven ökar.

Addedo Finance Day är en dag fylld med inspirerande presentationer och ta del av utmaningar vi ser idag på koncernekonomifunktionen och group control och hur man bäst väljer att hantera dessa. Möjligheten finns också att bli uppdaterad på nyheter och fina lösningar inom rapportering, planering och styrning. Våra duktiga konsulter kommer att vara på plats för att visa på potentialen i era programvarulösningar.

–Vi är jätteglada över att kunna bjuda in kunder och partners till Addedo Finance Day för att inspireras tillsammans av våra hjärtefrågor: extern och intern rapportering samt styrning, säger Anna Petrén konsult på Addedo.

På plats under invigningen finns bland andra världsrekordinnehavaren i fridykning, Annelie Pompe. Hon kommer att bjuda på praktiska tips som du kan använda dig av i din vardag. En kombination av hög prestationsnivå, äventyrande, mental träning och personligt ledarskap då hon själv upplevt teorin i praktiken. Ta ett djupt andetag!

Här kan du läsa mer om Addedo Finance Day.

Blir du sugen och vill knipa en av våra sista platser? Anmäl ditt deltagande till Addedos Marknadskoordinator Ebba Rosell (ebba.rosell@addedo.com).

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.