Lunchwebinar – Planning Analytics – Snabbare budgetprocess och automatiserat rapportpaket

16 december, 12:00-12:45

Välkommen till en inspirerande webdemo med på temat snabbare budgetprocess och automatiserat rapportpaket. Vi demar live hur detta skulle kunna gå till direkt i IBM Planning Analytics. Vi kommer även att illustrera hur Planning Analytics kan hjälpa er med simuleringar och scenariohantering i budgetarbetet, vilket har blivit mer aktuellt än någonsin i dessa tider.

IBM Planning Analytics är en integrerad planeringslösning som använder AI för att automatisera planering, budgetering och prognos. Ni kommer även att få se hur ni kan implementera automatisering och analytisk kraft i era arbetsflöden.

IBM är en marknadsledande aktör inom området Business Analytics och i synnerhet för många ekonomiavdelningar. Planning Analytics är väletablerat på den svenska marknaden med över 100 kunder. IBM Planning Analytics hjälper redan flertalet av våra kunder att förbättra sin budgetprocess, öka prestanda i rapporteringen, få en agil planerings/prognoscykel och ta säkra beslut. Runt världen är lösningen en av de mest spridda, med hög rating hos branschanalytiker såsom Gartner, Forrester och IDC.

Addedo har en stor del av denna svenska kundbasen av Planning Analytics. Välkommen att ta del av vår kunskap och erfarenhet via detta lunchwebinar!

Vi ses!
Clas, Alen och Harald

IBM Planning Analytics är en integrerad planeringslösning som använder AI för att automatisera planering, budgetering och prognos.

Praktisk information

När: 16 december
Tid: Kl. 12:00–12:45
Var: Teams länk kommer inom kort

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.