Snabbare budgetprocess och interaktiva dashboards med IBM Planning Analytics

Ett nytt år har påbörjats och det vill vi sparka igång med en LIVE webdemo på det högaktuella temat: snabbare budgetprocess och automatiserat rapportpaket med interaktiva dashboards!

Vi visar hur det skulle kunna gå till direkt i IBM Planning Analytics men även hur verktyget kan hjälpa er med simuleringar och scenariohantering i budgetarbetet, vilket har blivit mer aktuellt än någonsin i dessa tider.

IBM Planning Analytics är en integrerad planeringslösning för att automatisera planering, budgetering och prognos. Under demon visar vi även hur automatisering och analytisk kraft använts i arbetsflöden på ett effektivt sätt.

IBM är en marknadsledande aktör inom området Business Analytics och i synnerhet för många ekonomiavdelningar. Planning Analytics är väletablerat på den svenska marknaden med över 100 kunder. Verktyget hjälper redan flertalet av våra kunder att förbättra sin budgetprocess, öka prestanda i rapporteringen, få en agil planerings/prognoscykel och ta säkra beslut. Planning Analytics är världskänt och ett av de mest välanvända verktyg på marknaden, med hög rating hos branschanalytiker såsom Gartner, Forrester och IDC.

Addedo har en stor del av den svenska kundbasen av Planning Analytics. Välkommen att ta del av vår kunskap och erfarenhet via detta lunchwebinar!

Vi ses!
Clas, Harald m.fl.

Praktisk information

När: Tisdag 2 Februari
Tid: Kl. 12:00-12:45
Var: Teams länk kommer inom kort

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.