Ta del av Addedos, PwCs och Fastators insikter kring ESEF-mandatet.

Varmt välkommen till Addedo på frukostseminarium.

Addedo kan koncernredovisning, IFRS, taxonomin och förstår ESEF. Tillsammans med PwC och en av våra ESEF-kunder Fastator, bjuder vi insikter på området under ett frukostseminarium. Du är varmt välkommen till Addedos frukostseminarium på temat ESEF den 27 oktober.

Agenda:

Johan Petterson, Senior Konsult, Addedo
Johan har tillsammans med övriga ESEF- och koncernredovisningskonsulter genomfört 40 ESEF-projekt i Sverige på vår plug and play lösning. Johan delar med sig av sina erfarenheter och tips kring hur man navigerar eventuella frågeställningar i taggningsarbetet samt hur man kan lägga upp sitt framtida arbete för en effektiv process.

Sebastian Rylander, Koncernredovisningschef, Fastator
Sebastian på Fastator löste licens och implementerade under september månad i år. Tillsammans med Johan på Addedo satte man upp systemet, konverterade och taggade 2020 års årsredovisning. Det tog 10 timmar. Sebastian delar med sig av sina erfarenheter från projektet och hur han planerar det skarpa arbetet med 2021 års årsredovisning i vinter.

Anna Lindén, Partner Accounting Advisory Services och Scott Enerson, Director Digital Trust, PwC
ESEF kräver tid och resurser för planering och genomförande, framförallt under första året. PwC delar med sig av rekommendationer, erfarenheter och lärdomar från första årets förberedelser inför tillämpning av ESEF-regelverket. PwC delar även med sig av information om typiska granskningsmoment i hur revisionen av ESEF genomföras.

Praktisk information

När: 27 oktober
Tid: kl. 08.00-09.30
Var: Torsgatan 13,  i Addedos lokaler på 7 våning

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.