Teamwork och balance på Arena Run

Visst kan vägen ibland vara slingrig och ha ett och annat hinder när man jobbar på ett konsultbolag. Men det var ingenting mot vad som mötte det här gänget från Stockholmskontoret, när de förra fredagen tog sig an Arena Run. Det var Friends Arena som för en helg förvandlades till en hinderbana – eller en jättelik lekplats, beroende på hur man ser det!

Två av Addedos värdeord, Teamwork och Balance, fick ge namn åt våra två stafettlag, och båda begreppen var högst aktuella denna kväll. Vi kröp under bilar uppställda på pallar, vi tog oss igenom en container full med skumgummisvampar, vi sprang över häckar och genom ett område med bildäck, och vi klättrade uppför ett nät och hoppade ner på andra sidan – bland mycket annat. Visst var det jobbigt, men också väldigt roligt, och man fick nya krafter av hejaropen från lagkamraterna.

Väl i mål valde några av kämparna att släcka törsten tillsammans med en välförtjänt after-run-öl, och hela gänget var rörande överens – det här gör vi om nästa år! Vem vet, nästa gång du besöker Addedos nya kontor kanske det har förvandlats till en träningsbana!

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.