Välkommen till ett inspirerande frukostseminarium hos Addedo eller via weblänk

Nu har de flesta kommit ur sina budgetprocesser och då tänker vi på Addedo att det kan vara intressant att reflektera över hur processen skulle kunna ha sett ut med ett modernt systemstöd.

Går det att effektivisera budgetprocessen? Hur kan man få full kontroll över att rätt siffror har summerats? Finns det ett smidigare sätt att skapa olika versioner av budgeten för att exempelvis simulera ett scenario?

Välkommen till Addedo för frukost och inspireras över hur budgetprocessen skulle kunna ha sett ut i Adaptive Insights, ett modernt Cloud-baserat system för budget, planering och prognos. Om du inte kan närvara på plats går det bra att vara med via webben och ställa frågor.

Addedos affärsområdeschef och konsultchef för planning visar direkt i Adaptive Insights hur en budgetprocess skulle kunna se ut ur en budgetägarens perspektiv.

Vid frågor:

Harald Hermansson
Kundansvarig
harald.hermansson@addedo.com
+46 722 18 73 99

Clas Camnerin
Consultant Manager Planning
clas.camnerin@addedo.com
+46 733 60 07 89

Få full kontroll och effektivisera budgetprocessen i Adaptive Insights, ett modernt system för budget, planering och prognos.

Praktisk Information:

När: Tisdagen den 10 december
Tid: 08:00-09:00
Var: Addedos lokaler, Torsgatan 13 eller via weblänk

Vi startar kl. 08:00 med frukost i Addedos lokaler och startar seminariet / webinariet 08:30

Obs! Antalet platser är begränsat till 20 deltagare på plats. Obegränsat antal platser via live-webinar. Anmälan på förhand krävs. Evenemanget är kostnadsfritt.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.