#VIÄRADDEDO

Möt Carlo De Sanctis som älskar att resa. Han har besökt 25 länder på 27 år. När Carlo inte reser jobbar han som Senior Konsult hos oss. Dessutom diggar han att bygga rapporter och smarta lösningar till kunder.

Personliga ledord: “The secret of getting ahead is getting started” Mark Twain.

Det beror på vilka projekt jag har igång, ibland sitter jag mest hos kund och lite oftare på kontoret. Då har jag möjlighet att både leverera mina projekt och utveckla min kompetens från kontoret. Mest jobbar jag med tre system. Ofta händer det att jag arbetar en dag hos en kund med ett system, dagen efter hos en annan kund med ett annat system. Jag tycker att det är väldigt kul med variationen på jobbet.

Jag jobbade som Financial Controller i ett ledande modeföretag i Italien. Där konsulterna implementerade SAP BPC och jag fann ett stort intresse i CPM-lösningar och system. I juni 2013 bestämde jag mig för att flytta till Sverige och efter några månader hade jag möjligheten att bli konsult på Addedo och tog jag den med en gång. Det var en utmaning i början att arbeta i ett annat land, på ett annat språk, men Addedo-gänget hjälpte mig mycket att komma in på marknaden och i det svenska samhället. Sedan dess har jag lärt mig väldigt mycket från mina kollegor och mina kunder.

Mina trevliga och kunniga kollegor men också att ha möjligheten att samarbeta med kunder från olika branscher.

Man kan utveckla sig väldigt mycket både som medarbetare och som person på Addedo.

Jag försöker sprida glädje och positivism och alltid vara tillgänglig till mina kollegor. Mina italienska recept och tips om resor till Italien i samband med förslag om italienska restauranger och barer i Stockholm är alltid uppskattade från kollegorna och kunderna.

Jag känner mig aldrig ensam, varje gång jag har en fråga eller fundering hittar jag alltid en kollega som ställer upp och stöttar mig, som ett riktigt team borde göra. Engagemang och drivkraft betyder allt för mig. Jag skulle inte kunna starta upp något om jag inte satsar minst 110 % av min förmåga. Alla på Addedo är väldigt kompetenta, då jag som ung medarbetare alltid kan lära mig nya saker genom mina kollegor varje dag. Balansen på Addedo betyder att jag alltid kan lita på en kollega om jag har för mycket att göra. Då blir pressen mindre och vi kan lära av varandra. Balansen mellan arbetsuppgifter fungerar också väldigt bra, jag kan variera kunder, branscher och system hela tiden.

Jag arbetar främst med konsolideringsprojekt. Jag skulle gärna ta chansen att lära mig planeringsprocesser och verktygen som vi erbjuder till våra kunder.

Språket, jag kan arbeta på svenska utan problem, men det finns alltid små detaljer som man missar. Det är min största utmaning.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.