#VIÄRADDEDO

Möt Henrik Ekblad född i Skåne, men bor i Stockholm. Han har bott i alla Stockholms stadsdelar utom Söder där han egentligen vill bo. Siffer-nörd som snöat in sig på systemstöd. Henrik går igång på att få bygga smidiga lösningar för specifika problem.

Jobbet är väldigt varierat och är det blir svårt att beskriva det typiska. Jag jobbar mycket från kontoret uppkopplad mot kund. Tycker det arbetssättet är det som passar mig bäst. Arbetsuppgifterna kan vara alltifrån ganska komplicerade omstruktureringar till ganska enkla små rapporter eller liknande.

Jag jobbade på IBM och hade samarbetat med Addedo under den tiden så jag kände till Addedo så väl att när det var dags att röra på mig så var valet av Addedo självklart.

Frihet under ansvar, kollegorna, kulturen.

Som Henrik själv säger:
Har aldrig känt mig ensam på Addedo. Behövs det, så ställer alla upp för alla.

Av alla skäl ovan.

Det får andra bedöma.

Jag tycker att vi alla symboliserar våra värdeord. Det blir väl balansen som lätt kan bli lite rubbad under våra jobbtoppar.

Jag har börjat skifta lite fokus från Cognos Controller till TM1 och rapportutveckling samt integrationer. Jag tycker det är kul att bredda min kunnande och ändå kunna dra nytta av sin gamla kunskap.

Att bibehålla och utveckla kompetensen, det kommer hela tiden nya saker att lära sig. Det gäller att ligga i för att inte komma efter.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.