Webinar 11 augusti – vi visar hur man skapar ESEF-anpassade rapporter på nolltid med Amana XBRL-Tagger.

Nu är det dags igen för ett av våra superpopulära webinarer på temat ESEF och digital årsredovisning. Vår målsättning är att göra hela ESEF-resan så smidig, felfri och enkel som möjligt för dig. Välkommen till en demo av Amana XBRL-Tagger, en certifierad plug and play lösning.

Med denna XBRL- Tagger kan du börja tagga din årsredovisning direkt, den känner automatiskt igen dataformatet och kan hantera alla taxonomier. Du kan med enkelhet mappa IFRS-taxonomin mot tillhörande konto/objekt inom årsredovisningen.

Lösningen hanterar Word/PDF/HTML och InDesign-dokument, vilket gör den både enkel att använda och snabb att komma igång med. När man genomfört mappningen kan alla taggar enkelt rullas över till nästkommande år.

Addedo har redan en stor mängd kunder på denna lösning. Många har den på plats och har först gjort en taggning baserat på både 2019 och 2020 års rapport för att träna och testa samt förstå taggningsprocessen. Det har gått snabbare än förväntat att få lösningen på plats och validerad.

Hitta stöd hos riktiga ESEF experter! Addedo kan koncernredovisning, IFRS, taxonomin och har omfattande projekterfarenhet av ESEF.

Varmt välkommen till en webinar 11 augusti där vi kommer att dema Amana XBRL-Tagger.

Praktisk information

När: 11 augusti
Tid: Kl. 12.15-13.00
Var: Teamslänk skickas ut 11 augusti, ca 2h innan eventet börjar.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.