Webinar: Integrated Financials för Planning Analytics

1 september, 12:00-12:45

I tider som dessa hamnar fokus på kassaflöde och i övrigt järnkoll på dina finanser. Välkommen till en webdemo om Integrated Financials för Planning Analytics – en modell för att planera och följa upp resultat- och balansräkning samt kassaflöde.

IBM Planning Analytics är en integrerad planeringslösning som använder AI för att automatisera planering, budgetering och prognos. Vi visar hur ni kan implementera automatisering och analytisk kraft i era arbetsflöden och modeller.

IBM är en marknadsledande aktör inom området Business Analytics och i synnerhet för många ekonomiavdelningar. Planning Analytics är väletablerat på den svenska marknaden med över 100 kunder. IBM Planning Analytics hjälper redan flertalet av våra kunder att förbättra sin budgetprocess, öka prestanda i rapporteringen, få en agil planerings/prognoscykel och ta säkra beslut. Runt världen är lösningen en av de mest spridda, med hög rating hos branschanalytiker såsom Gartner, Forrester och IDC.

Addedo har en stor del av denna svenska kundbas på Planning Analytics. Välkommen att ta del av lite av vår kunskap och erfarenhet via ett deltagande på webinaret!

Integrated Financials för Planning Analytics – en modell för att planera och följa upp resultat- och balansräkning samt kassaflöde.

Praktisk information

När: 1 september
Tid: Kl. 12:00–12:45
Var: Teams länk kommer inom kort

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.