Financial Control | Integrerat och automatiserat kassaflöde | Finansiell och regulatorisk rapportering | Koncernredovisning - konsolidering‎ och finansiell rapportering. Treasury funktionen

Vill du jobba på Addedo?

Financial Control | Integrerat och automatiserat kassaflöde | Finansiell och regulatorisk rapportering | Koncernredovisning - konsolidering‎ och finansiell rapportering. Treasury funktionen

Account manager

Låter det lockande att jobba för ett bolag som har ena benet i digitalisering, automation och programvara och det andra benet i ekonomistyrning och kundens verksamhet? Är du en förtroendeingivande och engagerad Account Manager som känner dig bekväm i att kommunicera i ekonomiska termer och trivs att jobba mot en kundmålgrupp på CXO-nivå bestående av CFO, Head of Financial Control, Head of Business Control, Head of Tax, eller Treasury har vi drömtjänsten till dig!

Välrenommerade, familjära, innovativa och stadigt växande Addedo vill nu stärka sitt säljteam i Malmö och Made for Sales har fått i uppdrag att hitta en driven Account Manager som lockas av att erbjuda kunderna Addedos smarta systemlösningar inom ekonomi- och verksamhetsstyrning.

I rollen som Account Manager jobbar du med försäljning av programvara och konsulttjänster till både nya kunder och med utveckling och ansvar för befintliga kunder. Addedos kunder kommer från alla typer av branscher där den minsta kunden omsätter 100 miljoner kronor om året och den största över 300 miljarder och där 35% av kunderna är listade på OMX Nasdaq. Addedo är återförsäljare av världsledande lösningar för finansiell rapportering, planering och analys. Några av de leverantörer Addedo återförsäljer åt är IBM Cognos, Aaro, Workday Adaptive, Workiva, Onestream, Tagetik, Trintech, InsightSoftware (Certent), Amana med flera. I kombination med bolagets mycket kompetenta konsultorganisation blir Addedo en naturlig partner för både små och stora företag som är i behov av bättre beslutsstöd. Med programvara, SaaS-lösningar och konsulttjänster i din säljportfölj letar du självständigt upp och identifierar alla affärsmöjligheter och driver sedan dessa hela vägen in i mål. I vissa fall tar du stöd av programvaruleverantörerna och som säljare hos Addedo är du alltid uppbackad av internt presales-stöd i form av experter på programvaran.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av:

• Identifiera och uppvakta nya potentiella kunder i Södra Sverige genom nätverkande, rekommendationer, omvärldsanalys och andra aktiviteter
• Vårda och utveckla dina existerande kunder
• Boka möten med kunder och prospekts
• Kartlägga och identifiera behov hos kunden
• Tillsammans med kollegor från konsultorganisationen ta fram och demonstrera lämpliga lösningar
• Offert, förhandling- och kontraktsskrivning
• Överlämning till konsultorganisationen för implementation

Som person är du driven, självgående, ansvarstagande och strukturerad. Du utstrålar professionalism och har en förmåga att med lätthet kommunicera med de olika beslutsfattare du möter – din pedagogiska förmåga och sociala kompetens gör att du inger förtroende och etablerar nya relationer på ett naturligt sätt. Du lyckas både i ditt individuella arbete men också i arbetet tillsammans med andra.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du ha ett starkt eget driv och vana att initiera och föra kunddialoger på högre nivåer. Det är viktigt är att du har en förståelse för ekonomi och ekonomisk analys för att kunna identifiera behov hos kunden. Troligtvis har du en akademisk utbildning inom ekonomi med erfarenhet av, intresse för och en vilja att identifiera och skapa nya affärer och bidra till kundnytta. Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av lösningsorienterad försäljning inom B2B-området. En bakgrund från försäljning av ERP-system eller liknande är meriterande likaså om du arbetat på någon av de större revisionsorganisationerna och där sålt eller levererat till Addedos kundmålgrupp. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

Du erbjuds en mycket spännande och garanterat utvecklande roll i ett växande, stabilt och lönsamt bolag där värderingarna lagarbete, engagemang, kompetens och balans bidrar till en arbetsmiljö där alla i bolaget ges möjlighet att växa och utvecklas som individer- på riktigt. Du ingår i ett prestigelöst- och kundorienterat team och du jobbar i en organisation med korta beslutsvägar och engagerade kollegor. Försäljningsteamet på Addedo har starkt säljfokus och jobbar samtidigt som ett sammansvetsat team och det tillhör vardagen att dela med sig av sina erfarenheter, tips och insikter från kunddialoger så att alla i säljgruppen varje dag utvecklas och än mer effektivt når sina säljmål.

Spännande utvecklingsmöjligheter finns det med andra ord gott om!
Känns det här som ditt nästa steg i karriären? Då ser vi fram emot att höra från dig!

Urval av ansökningar sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Made for Sales ansvarige rekryteringskonsult Lisen Olander

Placering: Malmö, Sverige
Anställningsform: Tillsvidare

Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

Om Addedo AB:

Addedo stöttar, utvecklar och utmanar Finance och Business Control funktionen. Det gör vi genom att förbättra processer samt inspirera utveckling av ekonomistyrning, uppföljning och rapportering. Med automatisering och digitalisering lägger vi grunden till konkret värdeskapande. Vi strävar mot att våra kunder skall känna sig trygga, smarta och snabba i sitt arbete. Addedo Sverige har sen starten för femton år sen vuxit från noll till drygt 160 MSEK i omsättning, cirka 300 aktiva kunder och drygt 60 medarbetare. Vi har etablerat oss som den ledande partnern när det gäller programvarulösningar för ekonomistyrning och koncernrapportering. Addedo har kontor i Stockholm och Malmö. Vid ett flertal tillfällen genom åren har vi blivit uppmärksammade som den bästa partner både av IBM och SAP i Sverige men också Europa och globalt.