Automatisera din årsredovisning! Amana SmartNotes webinar 25 november.

Nu är det dags att automatisera och effektivisera framtagandet av dina innehållsrika rapporter. Många börjar denna resa med årsredovisningen, kvartalsrapporterna eller managementrapporten, alla dessa tre exempel är rapporter med mycket handpåläggning och klipp och klistra! Om du är berörd av ESEF, börja med årsredovisningen.

Men allra först låt dig inspireras av vårt Webinar där vi visar en lösning för just detta. En spännande Disclosure Management-lösning som heter SmartNote från Amana. Demon lämpar sig väl för dig som är intresserad av en Disclosure Management-lösning som även har stöd för de nya europeiska reglerna för enskilt elektroniskt format (ESEF). Under efterföljande Q&A så kommer vi att gå igenom vilka förändringar ESEF medför, vad ni bör tänka på samt hur SmartNotes möter dessa krav.

Kom och träffa våra lösningsspecialister som kommer att göra en generell demo av SmartNotes. Disclosure Management SmartNotes ökar effektiviteten i skapandet av årsrapporter, iXBRL-rapporter och hjälper dig att implementera ESEF-kraven.

Praktisk information

När: 25 november
Tid: Kl. 09:00 – 10:15
Var: Teams länk kommer inom kort

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.