Slide Webdemos
– Planering, forecast och dashboards
Financial Control | Integrerat och automatiserat kassaflöde | Finansiell och regulatorisk rapportering | Koncernredovisning - konsolidering‎ och finansiell rapportering. Treasury funktionen

Webdemos
– Planering, forecast och dashboards

Financial Control | Integrerat och automatiserat kassaflöde | Finansiell och regulatorisk rapportering | Koncernredovisning - konsolidering‎ och finansiell rapportering. Treasury funktionen

Kommande event och webinars – kalender

Planerings-, budget- och prognosarbetet är allt som oftast någonting som berör många. Excel är ett starkt verktyg som kan användas i lång utsträckning. Men hur gör du om du behöver få tillgång djupare analyser, inkludera större delen av verksamheten och få till skarpare prognoser? Vid dessa tillfällen kan du få inspiration och nya idéer på hur du kan spara tid, optimera bl.a. din planerings/-budgetprocess och skapa bättre insikter genom att arbeta med en gemensam plattform . Dashboards, flexibla rapporter och djupa analyser m h a ett system optimerar samt ersätter befintliga processer – vi ger er inspiration på hur!

Dashboards, drill-down, analys och enkelt för alla att förstå verksamhetens data

Data och siffror direkt i molnet eller lokalt. Därmed lättillgängligt och alltid uppdaterat

Träffsäkra prognoser, “what-if analyser” och smidig uppföljning på flera nivåer

Flera möjligheter med data och siffror från flera olika källor. HR, Sales, produktion, ekonomi m.m.

IBM Planning Analytics

Extended Planning & Analytics – Integrerade planeringsmodeller mot Cognos Controller

12:00-12:45

Detta är ett webinar för dig som jobbar med IBM Cognos Controller och andra programvaror via Addedo och eftersträvar en sömnlös integration samt flöde för ekonomifunktionens processer inom planering, budgetering och forecast.

Planning & Analytics är, utöver en integrerad rapportgenerator till Cognos Controller, även ett kraftfullt verktyg som idag hjälper många av våra kunder att skapa verksamhetsstyrda planerings-, budget- och prognosprocesser. Fördelarna är många, däribland den automatiska integrationen till Cognos Controller, möjligheten till att applicera många olika drivare, intuitivt användargränssnitt och flexibla visualiseringsmöjligheter med dashboards.

Vi kommer även att berätta kort om nyheter och framtiden inom Office of Finance, xP&A (extended Planning&Analytics) samt kort om övriga nyheter från oss på Addedo.

Anmäl dig till detta webinar så berättar vi om fördelarna med ett integrerat Planerings-, budget och forecastsystem mot Cognos Controller.

18 november | 9 februari | 13 april

Workday Adaptive Planning

Lunchwebinar – Agil projektplanering i Adaptive Planning
– Hur ser en prognosprocess ut i ett modernt system?

12:00-12:45

Välkommen till ett inspirerande webinar där en av våra planning-konsulter visar hur man kan arbeta agilt med sin prognosprocess och möjligheterna med Workday Adaptive Planning. Vi kommer att visa detta genom att simulera en intäktsprognos sedd från tre olika roller:

Säljchefen – som lägger sin prognos och skickar iväg den
Regionchefen – som analyserar och godkänner prognosen med hjälp av dashboards och rapporter
Gruppcontrollern – som på sin dashboard ser hur processen fortskrider, och analyserar det konsoliderade resultatet bl.a. med hjälp av simuleringar

Adaptive Planning är en prisbelönt lösning som har uppmärksammats bl.a. för sitt användarvänliga gränssnitt och kraftfullhet. Fler och fler kunder upptäcker storheten med programvaran. Idag används lösningen av 4000+ kunder och i Sverige växer snabbt, såväl bland stora som mindre bolag.

Addedo är den ledande partnern i Sverige för Workday Adaptive Planning. Välkommen att ta del av vår kunskap och erfarenhet via detta lunchwebinar.

9 februari | 20 april
Meny