Financial Control | Integrerat och automatiserat kassaflöde | Finansiell och regulatorisk rapportering | Koncernredovisning - konsolidering‎ och finansiell rapportering. Treasury funktionen

Webinars: Planning & analysverktyg
– Planering, forecast, rapportering och effektiv målstyrning

Financial Control | Integrerat och automatiserat kassaflöde | Finansiell och regulatorisk rapportering | Koncernredovisning - konsolidering‎ och finansiell rapportering. Treasury funktionen

Kommande event och webinars – kalender

Planerings-, budget- och prognosarbetet är allt som oftast någonting som berör många. Excel är ett starkt verktyg som kan användas i lång utsträckning. Men hur gör du om du behöver få tillgång djupare analyser, inkludera större delen av verksamheten och få till skarpare prognoser med olika drivare för respektive affärsområde? I desssa webinars kan du få inspiration och nya idéer på hur du kan spara tid, effektivisera din planerings/-prognotiseringsprocess och skapa bättre insikter genom att arbeta med en gemensam plattform . Visuellt tilltalande dashboards, flexibla rapporter och djupa analyser m h a ett gemensamt marknadsledande system optimerar samt ersätter befintliga processer – vi ger er inspiration på hur!

Dashboards, drill-down, analys och enkelt för alla att förstå verksamhetens data

Data och siffror direkt i molnet eller lokalt. Därmed lättillgängligt och alltid uppdaterat

Träffsäkra prognoser, analys av flera drivare och smidig uppföljning på flera nivåer inom olika affärsområden

Flera möjligheter med data och siffror från flera olika källor. HR, Sales, produktion, ekonomi m.m.

Workday Adaptive Planning –

Projektplaneringsmodell med scenario- och prognosplanering

12:00-12:30

Adaptive Planning är ett marknadsledande och prisbelönt system för ekonomisk planering.

Den 12 oktober visar vi live en modell för projektplanering med scenario- och prognosplanering.

Vi demar modellen live i Adaptive Planning genom en förenklad prognosprocess sett från tre olika roller:
1. Säljchefen eller Controllern - lägger prognos.
2. Regionchefen - analyserar och godkänner prognosen med stöd av rapporter och dashboards
3. Gruppcontrollern - analyserar det konsoliderade resultatet bl.a. med stöd av simuleringar.

Adaptive Planning är en världsledande molnbaserad leverantör för planering, budget, prognos, rapportering/analys och enklare koncernredovisningslösningar. Fler och fler kunder upptäcker storheten med programvaran. Idag används lösningen av 4000+ kunder och i Sverige växer den snabbt, såväl bland stora som mindre bolag.

Välkomna!
Cecilia & Harald

 12 oktober

Extended Planning & Analytics

– Integrerade planeringsmodeller mot Cognos Controller

12:00-12:45

Innan sommaren höll vi i ett webinar på ovan tema och vi har fått flera förfrågningar om att hålla det igen. Otroligt kul tycker vi så självklart gör vi det!

Detta webinar riktar sig till dig som använder IBM Cognos Controller och som vill förädla din lösning och skapa en sömlös integration för att kunna planera, budgetera och prognosticera.

IBM Planning Analytics är inte bara en integrerad rapportgenerator till Cognos Controller utan framförallt ett kraftfullt verktyg som idag hjälper många av våra kunder att skapa verksamhetsstyrda planerings-, budget- och prognosprocesser. Fördelarna är många, däribland den automatiska integrationen till Cognos Controller, möjligheten till att applicera många olika drivare, ett intuitivt användargränssnitt samt flexibla visualiseringsmöjligheter med dashboards.

Anmäl dig redan idag.

Välkomna!
Johannes & Harald

30 september
Extended Planning & Analytics – Integrerade planeringsmodeller mot Cognos Controller för att planera, budgetera och prognosticera.

IBM Planning Analytics

Rapportering, uppföljning och analys i webben – Planning Analytics Workspace

12:00-12:45

Detta är ett webinar för dig som jobbar med IBM Cognos Controller och ser fördelarna i att jobba med en kraftfull webbaserad rapportgenerator i Cognos Controller men samtidigt vill kunna arbeta vidare i Excel.

Fördelarna är många, däribland ett intuitivt användargränssnitt, en smidig access via webben och flexibla visualiseringsmöjligheter med dashboards. Detta kraftfulla verktyg hjälper olika intressenter inom koncernen att följa upp och analysera t ex verksamhetens olika affärsområden.

Anmäl dig till detta webinar så berättar vi om fördelarna med ett integrerat och modernt rapportverktyg.

Vi kommer även att berätta kort om hur Planning Analytics går att använda som ett budget-, prognos- och planeringsverktyg i nästa steg.

18 november | 9 februari
29 april | 11 juni

Workday Adaptive Planning

Bättre beslut med scenario- och prognosplanering i molnet

12:00-12:30

Workday Adaptive Planning är ett marknadsledande system för ekonomisk planering som ger dig möjligheten att gå längre än kalkylblad samt effektivisera din budgeterings-, prognos- och planeringsprocess. Workday Adaptive Planning är en prisbelönt lösning som har uppmärksammats bl.a. för sitt användarvänliga gränssnitt, intuitiva moduleringsmöjligheter och kraftfullhet.

Den 3 juni demar vi live och visar på flexibilitet-, modellerings- och prognosmöjligheterna i Workday Adaptive Planning. Lär dig bygga agila planeringsmoddeler för bättre beslutsunderlag. På kortare tid, mindre friktion och djupare insikt.

Vi visar direkt i lösningen en förenklad prognosprocess sett från tre olika roller:

  • Säljchefen eller Controllern - lägger prognos
  • Regionchefen - analyserar och godkänner prognosen med stöd av rapporter och dashboards
  • Gruppcontrollern - analyserar det konsoliderade resultatet bl.a. med stöd av simuleringar

Workday Adaptive Planning är en världsledande molnbaserad leverantör för planering, budget, prognos, rapportering/analys och enklare koncernredovisningslösningar. Fler och fler kunder upptäcker storheten med programvaran. Idag används lösningen av 4000+ kunder och i Sverige växer snabbt, såväl bland stora som mindre bolag.

9 februari | 20 april
3 juni
Meny