Slide Webdemos
– Planering, forecast och dashboards
Financial Control | Integrerat och automatiserat kassaflöde | Finansiell och regulatorisk rapportering | Koncernredovisning - konsolidering‎ och finansiell rapportering. Treasury funktionen

Webdemos
– Planering, forecast och dashboards

Financial Control | Integrerat och automatiserat kassaflöde | Finansiell och regulatorisk rapportering | Koncernredovisning - konsolidering‎ och finansiell rapportering. Treasury funktionen

Kommande event och webinars – kalender

Planerings-, budget- och prognosarbetet är allt som oftast någonting som berör många. Excel är ett starkt verktyg som kan användas i lång utsträckning. Men hur gör du om du behöver få tillgång djupare analyser, inkludera större delen av verksamheten och få till skarpare prognoser? Vid dessa tillfällen kan du få inspiration och nya idéer på hur du kan spara tid, optimera bl.a. din planerings/-budgetprocess och skapa bättre insikter genom att arbeta med en gemensam plattform . Dashboards, flexibla rapporter och djupa analyser m h a ett system optimerar samt ersätter befintliga processer – vi ger er inspiration på hur!

Dashboards, drill-down, analys och enkelt för alla att förstå verksamhetens data

Data och siffror direkt i molnet eller lokalt. Därmed lättillgängligt och alltid uppdaterat

Träffsäkra prognoser, “what-if analyser” och smidig uppföljning på flera nivåer

Flera möjligheter med data och siffror från flera olika källor. HR, Sales, produktion, ekonomi m.m.

Lunchwebinar – Planning Analytics

Snabbare budgetprocess och automatiserat rapportpaket (12:00-12:45 )

Välkommen till en inspirerande webdemo med på temat snabbare budgetprocess och automatiserat rapportpaket. Vi demar live hur detta skulle kunna gå till direkt i IBM Planning Analytics. Vi kommer även att illustrera hur Planning Analytics kan hjälpa er med simuleringar och scenariohantering i budgetarbetet, vilket har blivit mer aktuellt än någonsin i dessa tider.

IBM Planning Analytics är en integrerad planeringslösning som använder AI för att automatisera planering, budgetering och prognos. Ni kommer även att få se hur ni kan implementera automatisering och analytisk kraft i era arbetsflöden.

IBM är en marknadsledande aktör inom området Business Analytics och i synnerhet för många ekonomiavdelningar. Planning Analytics är väletablerat på den svenska marknaden med över 100 kunder. IBM Planning Analytics hjälper redan flertalet av våra kunder att förbättra sin budgetprocess, öka prestanda i rapporteringen, få en agil planerings/prognoscykel och ta säkra beslut. Runt världen är lösningen en av de mest spridda, med hög rating hos branschanalytiker såsom Gartner, Forrester och IDC.

Addedo har en stor del av denna svenska kundbasen av Planning Analytics. Välkommen att ta del av vår kunskap och erfarenhet via detta lunchwebinar!

Vi ses!
Clas, Alen och Harald

 16 december
Meny