Vi avslutade veckan med ett energifyllt seminarium på hög höjd

Cloud-lösningar

Adaptive Insights och Addedo bjöd på fredagsmorgonen in till ett frukostseminarium på temat ”Molnbaserad Budgetering och Prognos”. Ett verktyg där snabbhet, enkelhet och flexibilitet är en del av lösningen. Samtidigt som det ger spårbarhet och säkerhet. Rob Douglas, VP UK & Nordics på Adaptive Insights, berättade om hur alltfler kunder upptäcker fördelarna med att planera i en molnbaserad lösning. Jämfört med traditionella s.k. on prem-lösningar är det snabbt, både vad gäller implementering och möjlighet att skala upp och förändra, det är flexibelt och det ägs av verksamheten. Många kunder använder Adaptive Insights inte bara för finansiell planering, utan även för t.ex. olika typer av personal- och behovsplanering.

Efter den inledande presentationen gav Addedos Clas Camnerin en demo av Adaptive Insights, där han visade prov på hur man kan analysera månadsresultatet och hur denna analys kan ligga till grund för prognosen. Det var en mycket lyckad träff där deltagarna bidrog med bra frågor och intressanta samtal. Efter en timme var vi alla rejält inspirerade att ta vår budgetprocess mot nya höjder.

Om Adaptive Insights

Adaptive Insights är ledande molnbaserad leverantör på den globala marknaden för systemstöd inom budget/prognos, rapportering/analys och koncernrapportering/konsolidering. Vi har valt att arbeta tillsammans med Adaptive Insights då allt fler företag efterfrågar molnbaserade lösningar. Till ytterligare skäl hör att Adaptive Insights rankas särskilt högt hos analytikerna när det gäller kundnöjdhet. Samtidigt som Adaptive Insights har flest kunder i världen av alla motsvarande leverantörer.

Vi vill tacka alla deltagare för ett lyckat frukostseminarium.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.