Addedo Finance Day 2022

Äntligen! Årets stora Group Finance-event är tillbaka efter 3 år och social distansering. Du och dina kollegor är varmt välkomna till Addedo Finance Day 2022. Addedos uppskattade kundträff hålls traditionsenligt på Operaterassen.

Utnyttja möjligheten att erhålla ny kunskap och ta del av andras erfarenheter och lösningar. Låt dig inspireras av såväl användare, controllers samt våra konsulter och partners. Tidigare deltagare brukar associera Addedo Finance Day med skarpa insikter, värdefullt tillfälle att träffa andra med samma utmaningar som jag själv, kul kväll och bra inspiration.

Vid sidan om att ta del av spännande presentationer kommer du också få möjlighet att diskutera frågor med Addedos experter inom Finance och Business Control samt våra partners.

Vi avslutar dagen med middag, drink och dans!

Addedo strävar efter att göra våra kunder trygga, smarta och snabba i sitt arbete.

Nytt för i år är att vi erbjuder en användardag för alla på IBM Cognos Controller. Den hålls samma dag som Addedo Finance Day men på förmiddagen och ersätter IBMs tidigare användardag som hölls i IBMs lokaler i Kista. Du kan välja om du vill delta i både användardag och eftermiddagens Addedo Finance Day.

Årets stora Group Finance-event är tillbaka efter 3 år och social distansering. Varmt välkomna till Addedo Finance Day 2022 på Operaterassen.

Praktisk information

När: 28 september
Tid: 11.30 – in på kvällen
Var: Operaterrassen
Pris: 3.200 kr inkl lunch och middagsbuffé

Anmälan före 15 juni ger early bird-rabatt på 1.300 kr
Pris: 1.900 kr inkl lunch och middagsbuffé

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.