Frukostseminarium 10 maj – Investor berättar hur man drog ner tiden för framtagandet av sin kvartalsrapport med 90% med hjälp av Certent CDM

kl. 08.00 – 09.30

Genom en automatiserad arbetsprocess med stöd från ett disclosure management system lyckades man minska arbetet med sin kvartalsrapport drastiskt – till under en timme jämfört med en och en halv dag som det tidigare tog.

Investor kommer nu till oss på Addedo för att berätta mer om sina erfarenheter och insikter från lösningen, sin utvärderingsprocess när man valde system samt hur själva implementationsprojektet gick.

Anmäl dig till vårt frukostseminarium, där vi förutom Investor även kommer att ha representanter på plats från vår partner Insightsoftware (Certent CDM), som kommer att dela med sig av sina kunskaper gällande de utmaningar som finns med kvartalsrapporteringen och hur man kan hantera dessa.

Förra året publicerade vi en fallstudie som handlade om hur Investor kunde minska det manuella arbetet med kvartalsrapporten och tydligare kunna se ett samband med siffrorna i rapporten. Har du inte tid att komma, börja med att läsa var fallstudie som du hittar här.

Praktisk information

När: 10 maj
Tid: Kl. 08.00 – 09.30
Var:  Addedos kontor, Torsgatan 13, vån 7

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.