Kom till oss och låt dig inspireras – Använd Cognos Controller på ett modernare sätt!

Addedo och IBM bjuder in dig som användare av Cognos Controller till detta frukostseminarium där vi kommer att visa på många fina utvecklingsmöjligheter.

Vi kommer att visa exempel som är enkla att implementera, förenklar både rapporteringen såväl som analysen och som är intuitiva och snygga. Många av våra kunder som använder dessa vittnar om ökad effektivitet och kundnöjdhet. Vi vågar lova att du kommer gå hem med nya idéer vilka kommer lyfta din och din koncerns rapporteringsprocess.

• Vi visar Addedo Connect – en egen lösning för integration som ger slutanvändaren ett webbaserat gränssnitt för en automatiserad dataimport till Cognos Controller. Snyggt, modernt och effektivt!

• Vi visar även Controller Web – en webbaserad del av Controller som ger användarna tillgång till ett väsentligt mer intuitivt och modernare gränssnitt och arbetsyta i Controller.

• Addedos beprövade koppling mot Planning Analytics – det senare ett kraftfullt verktyg som är en integrerad del av Cognos Controller – för rapporter och analys.

Addedo och IBM bjuder in dig som användare av Cognos Controller till detta frukostseminarium där vi kommer att visa på många fina utvecklingsmöjligheter.

Praktisk Information:

När: 31 Maj

Tid:
10.45 – Samling med kaffe och mingel
11.00 – 12.00 Presentation enligt agenda
12.00 – 13.00 Lunch

Plats:
IBM
Lakkegata 53, 0187 Oslo
Det finns även möjlighet att delta online via Teams. Teamslänk kommer dagen innan evenemang börjar.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.