Nu har Addedo i Malmö flyttat till nya lokaler

Den 1 mars flyttade vi till nya, större lokaler. Stortorget 3 är fortfarande adressen men nu är vi på våning 5 istället. Välkomna!

Addedos resa fortsätter med samma kraft.

Vi startade Addedo 2007 och i Stockholm fanns ganska snabbt ett tiotal anställda och i Malmö var vi till en början två anställda.

De första åren hyrde vi ett rum på ett kontorshotell men det tog inte lång tid förrän vi hade växt ur det. Vi fick då möjligheten att flytta till en vindsvåning på Stortorget 3 i centrala Malmö. En mysig lokal med utsikt över Stortorget och där har vi suttit sen 2010 men de sista åren ganska så trångbodda.

Vi har under alla åren haft ett nära samarbete med vår hyresvärd och när hyresgästen under oss ville flytta så blev vi erbjudna att överta det kontoret. Som tur var så hade ingen större renovering skett där sen sent 70-tal så tillsammans med hyresvärden och kreativa inredare från Ideas så fick vi möjligheten att renovera kontoret helt efter våra egna önskemål.

Resultatet har blivit ett smakfullt kontor med fina möjligheter att bjuda in våra kunder både till nätverksmöten såväl som andra möten i nåt av alla våra konferensrum. Här kan vi växa antalet medarbetare med närmare 50 % utan att det kommer att kännas trångt. Vi hoppas därför kunna sitta här under många år framöver.

Vi har redan börjat planera för vår inflytningsfest. Fredagen den 15 maj så bjuder vi på lite tilltugg och något att dricka från 16 och framåt. Hoppas vi ses då!

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.