Teqt Group tar höjd tillsammans med Addedo

Teqt Group har nu gjort sina första skarpa bokslut i konsolideringsverktyget IBM Cognos Controller. De använder även verktyget IBM Planning Analytics Workspace för lednings och annan rapportering. Teqt Groups systemplattform är addedo.Cloud och med Addedo som helhetsleverantör.

Det vi bestämde vid vårt första möte är allt genomfört och på betydligt kortare tid än estimerat. Vi är supernöjda, det flöt på otroligt bra och dialogen med Anna och Beata var utmärkt och vi har bara bra saker att säga om Cognos Controller och implementationen. Två tummar upp!

Johan Karlsson
Koncernredovisningschef, Teqt Group

Vi på Addedo är hedrade över att kunna assistera Teqt Group med konsulter och systemstöd redan från ett mycket tidigt skede i deras tillväxtresa. Teqt är en företagsgrupp där det ständigt händer nya saker och det håller Addedo och våra konsulter på tårna vilket alltid är kul.

Jakob Kruuse af Verchou
Account Manager, Addedo

Teqt Group bildades 2021 och är en snabbväxande och förvärvsintensiv företagsgrupp som samlar branschens bästa tak- och plåtspecialister och levererar kundnära service med hög kvalitet.

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.