Somriga hälsningar från Addedo!

Jag vill tacka våra medarbetare, samarbetspartners och inte minst våra kunder för ett bra jobb under dessa särskilda omständigheter som Corona burit med sig.

Det är nu dags för sommar och semester för dom flesta av oss. Välförtjänt och behövligt. Addedo har öppet under hela sommaren. Är du supportkund gäller som vanligt loggning av ärenden via supportportalen. Nu har Addedo Malmö också fått nya och större lokaler. Addedo Malmö sitter fortfarande på samma adress, Stortorget 3, 211 22 Malmö, men nu på våning 5. Det ska bli spännande och roligt att få ta emot er där fortsättningsvis.

Addedo fortsätter att växa. Hittills i år har vi fått 12 helt nya kunder till våra över 250 befintliga. För att möta denna fina efterfrågan har vi rekryterat tre nya kollegor. Totalt är vi 50 personer på Addedo Sverige nu. Fortsatt lägger vi mycket tid och fokus på ESEF – det nya digitala årsredovisningsformatet. Under hösten kommer vi även att fortsätta vår satsning på system för budget och prognos samt inleda en satsning på lösningar för likviditetsprognos och treasury samt hållbarhetsredovisning. Koncernredovisning är fortsatt en stor del av vår verksamhet.

Jag hoppas att du får en härlig och avkopplande semester. Ta hand om era nära och var rädda om er!

Varma sommarhälsningar,
Johan Berggårdh, VD på Addedo

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.